Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

22-03-2024 13:04 Kategori: Yaşam | Bölge: MANİSA

Akhsiar Belediye Başkan Dutlulu “YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ”

Akhsiar Belediye Başkan Dutlulu “YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ”
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Başkan Besim Dutlulu, ‘Daha Güzel Bir Akhisar’ hedefleri doğrultusunda oluşturdukları projeleri açıklamaya devam ediyor. Gelecek dönemin en önemli projelerinden kentsel dönüşüm sürecinde, binalar teslim edilene kadar vatandaşın yanında olup, haklarını koruyacaklarını söyleyen Başkan Dutlulu, bu çalışma ile Akhisar’daki eski yapıların depreme dirençli hale getirileceğini vurguladı."

Başkan Dutlulu “YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ”

‘Hedefimiz, Depreme Dirençli Kent’ diyerek Akhisar’da gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bilgi veren Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, proje detayları ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Besim Dutlulu, ‘Daha Güzel Bir Akhisar’ hedefleri doğrultusunda oluşturdukları projeleri açıklamaya devam ediyor. Gelecek dönemin en önemli projelerinden kentsel dönüşüm sürecinde, binalar teslim edilene kadar vatandaşın yanında olup, haklarını koruyacaklarını söyleyen Başkan Dutlulu, bu çalışma ile Akhisar’daki eski yapıların depreme dirençli hale getirileceğini vurguladı.

“BİNALAR DEPREME KARŞI DİRENÇLİ OLACAK”

Başkan Dutlulu, şöyle konuştu; “Rantsal değil, yerinde kentsel dönüşüm yapacağız.  Deprem riski taşıyan, şehrimizin muhtelif mahallelerindeki yüksek katlı betonarme binaların depreme karşı dirençli hale getirilmesi için destek sağlayacağız. Binaların yerinde ve yeniden inşa edilmesinde destek olarak ev sahiplerinin haklarını koruyacağız” dedi.



Bu haber 498 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Yaşam HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ