Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

23-04-2024 16:50 Kategori: Güncel | Bölge: MANİSA

Manisa'da CHP’den   Bayram Yürüyüşü

Manisa'da CHP’den   Bayram Yürüyüşü
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediği kortej yürüyüşüne katıldı. "

Manisa'da CHP’den   Bayram Yürüyüşü

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediği kortej yürüyüşüne katıldı. Manisalıları selamlayan Başkan Ferdi Zeyrek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü kuruluş yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanlığı da düzenlediği kutlama programıyla bayram coşkusunu katladı. Program kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Sultan Camii önünden başlayan kortej yürüyüşü, İzmir Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Kutlama programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek eşi Nurcan Zeyrek, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, Yunusemre ilçe başkanı Mehmet Arslan, Atatürkçü Düşünce Derneği Manisa Şube Başkanı Hamza Kopal, parti örgütleri ile vatandaşlar katıldı. Bando eşliğinde yürüyen yüzlerce Manisalı, renkli görüntüler oluşturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutlayan Manisalılar, Başkan Ferdi Zeyrek’e de büyük ilgi gösterdi.



Bu haber 214 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ