Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

23-04-2024 11:59 Kategori: Eğiitim | Bölge: MANİSA

AKHİSAR İLÇE SPOR KULÜBÜ SATRANÇ HABERİ

AKHİSAR İLÇE SPOR KULÜBÜ SATRANÇ HABERİ
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"20 Nisan 2024 Cumartesi günü Akhisar Gençlik Merkezi salonunda yapılan 211 sporcunun katılım gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hızlı Satranç turnuvasına İlçe Spor Kulübü olarak 53 sporcu ile katıldık."

Akhisar İlçe Spor Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hızlı Satranç turnuvasında…


20 Nisan 2024 Cumartesi günü Akhisar Gençlik Merkezi salonunda yapılan 211 sporcunun katılım gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hızlı Satranç turnuvasına İlçe Spor Kulübü olarak 53 sporcu ile katıldık. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü, aynı zamanda Kulüp başkanı olan Hasan Hüseyin OKTAY:

‘ Satranç branşı şehrimizde ve ülkemizde gelişmekte olan bir spor. Bu anlamlı günde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasına katılım sağlayan sporcularımızı onları destekleyen velilerimizi ve Satrancı çocuklarımıza sevdiren Antrenörümüz Selin SARIGÜL’ü tebrik eder başarılarını devamını dilerim.’dedi.
Her kategoride İlk 10'da dereceye giren öğrencilerimiz :
*8 yaş kız kategorisinde
-Beren Ucagök 3.
*10 yaş kız kategorisinde
-Ceren Sözer 4.
-Ada Çetin 8.
-Hilal Çankaya 9.
-Esra Koçyiğit 10.
*10 yaş genel kategorisinde
-Mehmet Akif Küçük 8.
*14 Yaş kategorisinde
-Seren Sarıgül 4.
-Refika Nur Eti 7.
* 14 yaş genel kategorisinde


-Bünyamin Arda Bakır 6. Olarak turnuvayı tamamlamıştır.
Satranç antrenörü Selin SARIGÜL ise; ’Bu yolda bize inanan, güvenen ve destek çıkan Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Hasan Hüseyin Oktay’a, Gençlik Merkezi Müdürümüz Serdar
Coşkun’a, Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Mahmut PEHLİVAN’a ve velilerimize sonsuz şükranlarımı sunar, teşekkür ederim. Satranç öğrenmek isteyen, satranca gönül veren herkesi Akhisar İlçe Spor Kulübündeki ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz. Kurslara başvuru ve ayrıntılı bilgilere gsb_akhisargm instegram adresinden ulaşabilirsiniz.

 



Bu haber 363 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Eğiitim HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ