Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

23-04-2024 12:03 Kategori: Eğiitim | Bölge: MANİSA

Akhisar’da 23 Nisan Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

Akhisar’da 23 Nisan Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanacak
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Hüsnü Kahraman Kültür Parkı ve Gölet alanında düzenlenecek birbirinden güzel etkinliklerle kutlanacak."

Akhisar’da 23 Nisan Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

 

Akhisar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Hüsnü Kahraman Kültür Parkı ve Gölet alanında düzenlenecek birbirinden güzel etkinliklerle kutlanacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla daima vatandaşların yanında olan, farklı yaş gruplarına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerini artırarak sürdüren Akhisar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da miniklere yönelik şenlik düzenleyecek.

Akhisar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. 23 Nisan Salı günü saat 14.00 ile 18.00 arasında Hüsnü Kahraman Kültür
Parkı Gölet etkinlik alanında gerçekleştirilecek etkinlikler ile çocuk bayramı şenlik havasında kutlanacak. Bu coşkuyu yaşamak isteyen 7’den 70’e tüm Akhisarlıları şenliklere davet eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Bizim en büyük yatırımımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yönelik yaptığımız işlerdir. Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada ilk ve tek olarak Türk çocukları ile beraber bütün Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı şimdiden kutluyorum. Cumhuriyeti ilelebet payidar kılacak olan çocuklarımızı, gençlerimizi sevgiyle kucaklıyorum. Yarın saat: 14.00’te Hüsnü Kahraman Kültür Parkı gölet alanında düzenleyeceğimiz etkinliklerle ulusal egemenliğimizin coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Çocuk şenliğine tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz” dedi.

Şenlikler kapsamında çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği pek çok etkinlik yer alacak. Yüz boyama standıyla çocuklar hayal güçlerini renklendirecek, çuval yarışı ve halat çekme gibi eğlenceli yarışmalarla heyecan dolu anlar yaşayacaklar. Bununla birlikte, şenliklerde heyecan dorukta olacak. Survivor parkuru, çocukların ve gençlerin fiziksel yeteneklerini ve dayanıklılıklarını sınayacakları, eğlenceli yarışlara ev sahipliği yapan bir platform sunacak. Gösteriler kapsamında ayrıca Halk oyunları gösterisi, yerel kültürümüzün zenginliklerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.



Bu haber 254 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Eğiitim HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ