Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

11-04-2024 17:30 Kategori: Yaşam | Bölge: MANİSA

Akhisar Protokolü Belediye Meclis Salonunda Bayramlaştı

Akhisar Protokolü Belediye Meclis Salonunda Bayramlaştı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Hüseyin Borazan, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, daire müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri halkın katılımı eşliğinde bayramlaşma töreni düzenlendi."

Ramazan Bayramının birinci günü saat 14.00’de Akhisar Belediye Meclis Salonu fuaye alanında toplanan protokol üyeleri ile halk bayramlaştı.

Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Hüseyin Borazan, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, daire müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri halkın katılımı eşliğinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

10 gün önce gerçekleşen seçimlerin huzur içerisinde, kimse birbirini kırmadan, üzmeden bir süreç geçtiğine değinen Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, “Bütün siyasi partilerimize teşekkür ediyorum, bu demokratik olgunlukları ve bu hoşgörülerinden dolayı. Bizler huzur içerisinde bir ramazan ayı geçirirken, din kardeşlerimizin Filistin’de zulüm altında olmaları da diğer taraftan bizleri üzüntüye boğmuştur. Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır, Ramazan ayı diğer insanlarla özellikle fakir ve yoksul insanlarla empati kurma ayıdır. Aç kalmanın, susuz kalmanın ne demek olduğunu anlama ayıdır. İnsanın kendi ruhunu, kendi vücudunu terbiye etme ayıdır. Dilerim ki bu duygular hedefine ulaşmıştır.

Bu Ramazan ayında bütün ilçemiz halkı öncelikli olmak üzere bütün ülkemize bütün vatandaşlarımıza iyi bir bayram güzel bir bayram diliyorum” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, “Bu ramazan ayı boyunca yurttaşlarımızın yapmış olduğu başta oruç olmak üzere bütün ibadetlerin Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum. Filistin’de yaşananlar hepimizi üzüyor, şuana kadar 35 bin tane Filistinli ne yazık ki bütün dünya gözü önünde katlediliyor. Bu katliam halen daha devam ediyor. 21.yüzyılda savaşların bitmesi dileğiyle dünyadaki Filistin ve benzeri yerdeki bütün mazlumların rahata kavuşması dileğiyle bayramımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Tüm Akhisarlıların hepimizin bayramı kutlu olsun, hayırlı olsun. İnşallah güzel rahat konforlu başta protokolümüz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın hepsinin bayramını kutluyorum” dedi.

Akhisar Belediyesi’ndeki bayramlaşma İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretleri ardından son buldu.



Bu haber 455 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Yaşam HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ