Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

09-04-2024 15:22 Kategori: Yaşam | Bölge: MANİSA

KAYMAKAMIMIZ MURAT KÜTÜK’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAMIMIZ MURAT KÜTÜK’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Mübarek Ramazan ayı boyunca hem bedenimizi hem de ruhumuzu yerine getirdiğimiz dini vecibeler ile zirveye taşımanın gayreti içerisinde olduk. Bunun yanında sosyal sorumluluk ve dayanışma bilinciyle, yardıma ve desteğe muhtaç insanlara şefkat elimizi ulaştırmaya çalıştık."

Bayramlar, bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir.

Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

Mübarek Ramazan ayı boyunca hem bedenimizi hem de ruhumuzu yerine getirdiğimiz dini vecibeler ile zirveye taşımanın gayreti içerisinde olduk. Bunun yanında sosyal sorumluluk ve dayanışma bilinciyle, yardıma ve desteğe muhtaç insanlara şefkat elimizi ulaştırmaya çalıştık.

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm memur ve amirlerimiz ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını  içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Editör

Mustafa Temizel



Bu haber 278 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Yaşam HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ