Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Spor

Akhisarın Devleri Play-Off Mücadelesine Veda Etti

Akhisarın Devleri Play-Off Mücadelesine Veda Etti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

   Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig de play-off mücadelesi veren Akhisar Belediyespor, kendi evinde Konya Selçuk Üniversitesi ile yaptığı rövanşı 61-56 kaybetti ve elendi.


   Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig de play-off mücadelesi veren Akhisar Belediyespor eşleştiği Konya Selçuk Üniversitesi ile  kendi evinde yaptığı ikinci karşılaşmayı da 61-56 kaybetti. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde kötü bir oyun sergileyen Akhisar Belediyespor ilk periyodu 11-18 geride kapattı. 2. periyotta Akhisar Belediyespor ortaya koyduğu baskılı oyunu ile ikinci çeyreği 14-10 önde kapatsa da devreyi 28-25 skor ile Selçuk Üniversitesi önde kapattı.


   Karşılaşmanın üçüncü periyodunda Akhisar pota dışından sayı bulmaya çalışsa da güçlü ekibi karşısında üçüncü çeyreği yine 16-23 geriden takip etti. Son çeyrekte kapanan Selçuk Üniversitesine karşı baskılı oynayan Akhisar a bu da yetmedi, son çeyrek 15-10 Akhisar ın üstünlüğü ile kapansa karşılaşmayı konuk ekip 61-56 galip gelerek 2-0 önde kapattı ve Akhisar Belediyespor u play- off mücadelesinden eledi.
(Fotoğraf: Mustafa Özdemir, Haber : Gökhan GÖKAY)


#album=00096#


 




Bu haber 758 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ