Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Spor

Akigolardan Başkanlara Ziyaret

 Akigolardan Başkanlara Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

   Akigolar Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, TFF 2.Lig Yüksel Grubunda mücadele veren Akhisar Belediyespor taraftarları Akigolar son yıllarda alınan başarıların taraftar ve yönetim işbirliği içerisinde yaşanan dostluktan meydana geldiğini vurguladılar. Ayrıca yükselme grubunda iyi bir sezon çıkartarak tarihi başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını belirttiler.

   Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel taraftarın takımın üzerinde büyük etkisi olduğuna vurgu yaparken, Akhisarspor taraftarı için :“Taraftarımız, teknik kadromuz ve yönetimimiz çok iyi bir birlik ve beraberlik içerisinde uyumu içerisindedir. Bugün elde ettiğimiz başarıda tüm Akhisar halkının destekleri mevcuttur. Bundan sonra da bu başarıyı devam ettirmemiz için herkesin  barışık şekilde ve birbirine uyum sağlamasıyla elde edebiliriz. Tribünler bizim başarımızı tetikleyecektir, artık her maçta özellikle kendi sahamızda  stadımız tam dolmaktadır.” dedi.

   Akhisar Belediyespor tribün lideri Savaş ise: “Takımımız gerçekten göğsümüzü kabartarak başarılı bir sezon yaşatmaktadır. Bizlerinde taraftar olarak bu başarı da bir nebze katkısı varsa ne mutlu bize. Klasman grubundan tarihimizin en iyi sezonunu yaşarak geride bıraktık. Şimdi de yükselme grubunda başarı çıtasını yükselterek, bizlerinde sonuna kadar desteği ile Bank Asya Birinci Ligine adım atmak istiyoruz. Yükselme grubundaki tüm tribün liderleri ile görüşmeler içerisindeyiz. Yeni grupta 3 karşılaşma yaptık ve bu üç takımın taraftarı ile omuz omuza takımlarımıza destek verdik. Bizler takımımız gibi örnek bir taraftar olmak istiyoruz, bu konuda gerek yönetimden gerek ise emniyet güçlerimizden bize destek istiyoruz” dedi." dedi.


Bu haber 876 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ