Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

Saadet Partisi Aylık Divan Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi Aylık Divan Toplantısı Yapıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

   Akhisar Saadet Partisi Mart ayı yıllık divan toplantısını Saadet Partisi İlçe lokalinde gerçekleştirdi.

   Toplantıya Saadet Partisi İlçe Teşkilatı yönetimi, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı. İlk olarak söz alan Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu: " Çok değerli dava kardeşlerim kıymetli misafilerimiz ve basınımızın değerli temsilcileri sizleri şahsım ve teşkilatım adına en kalbi duygularımla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum.

   Saadet Partisi aylık ilçe divan toplantımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyor ve Resulune selat ve selamlarımızı sunuyorum. Değerli dava kardeşlerim çok kıymetli misafirlerimiz sizlerin huzurunda basınımızın değerli temsilcileri vasıtasıyla buradan değerli halkımıza seslenmek istiyorum.

   İçinde bulunduğumuz bu Mart ayı tarihimizde açısından büyük önem arz etmektedir. Çünkü bu ay, şan ve şerefle dolu tarihimizde Çanakkale'yi barındırmakta ve İstiklal marışımızın kabul edilmesi ile de bir önem arz etmektedir. O, Çanakkalede ki hiç bir zaman unutmamamız gereken kalbimizin en derinliklerinde yer eden, vatan savunmasının yanında bütün İslam ve insanlık alemiminin var olup olmama mücadelesidir. Bu şanlı mücadeleyi kanlarıyla, canlarıyla ve varıyla, yokuyla veren yüceler yücesi şehitlik makamına eren 253 bin şehidimizi rahmet ve şükran ile anıyor, aziz hatıraları karşısında saygıyla eğiliyorum. Allah onlardan razı olsun ve Rabbim onları Peygamber Efendimize komşu eylesin. Bizlere de bu duygu ve düşünceleri unutturmasın. Yine bu mübarek şehitlerimiz için Kuran- Kerim hatm ederek onlara manevi destek veren kardeşlerimizi de teşkilatım adına teşekkür ederim. Allah onlardan da razı olsun.

    Tarihimizden bugüne dönerek mukaddes değerler uğrunda canalrını veren şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, önce anne ve babalarına, eşlerine, evlatlarına, tüm sevenlerine ve bizlere sabırlar diliyorum.

    İstiklalimizin ve hürriyetimizin en büyük değerlerinden biriside hiç kuşkusuz İstiklal Marşımızdır. O ki bize dostumuzu ve düşmanımızı en doğru şekilde anlatır. Vefat yıl dönümünü bir kaç gün önce andığımız rahmetli M.Akif Ersoy İstiklal Marşımızda AB yandaşlarının üstün medeniyet diye bize övdüğü medeniyeti, tek dişi canavar olarak vasıflandırıyor. Dost dediğimiz bu ülkelerin Ermeni Diasporoası karşısında nasıl eğildiklerini ve onların peşinden gidip bizlere sırt döndüklerini M.Akif mısralarında şu şekilde dile getiriyor;

  Artık ey milleti merhume sabah oldu uyan.
  Sana az geldi ezanlar diye, ötsünmü bu çan
  Medeniyet size çoktandır diş biliyor.
  Evvala parçalamak sonrada yutmak diliyor.

   Evet sevgili dostlarım geçtiğimiz hafta İstiklal Marşımızın kabulu ve 18 Mart Şehitler Günü anma programları icra edildi. Bizlerde Saadet Partisi olarak bu programlara Akhisar Kaymakamımız Mustafa Çek beyefendinin davetlisi olarak katıldık. Gerçekten çok duygu yüklü bir program oldu. Onun için Kaymakamımıza, Garnizon Komutanımıza, Belediye Başkanımıza, Milli Eğitimimizin değerli temsilcilerine; Anadolu Öğretmen Lisesi, Akhisar Anadolu Lisesi ve Akhisar Anadolu Çağlak Lisesi Müdürlerimize, öğretmenlerimize ve hasseten bizlere sunumlarıyla duygu dolu anlar yaşatan sevgili öğrencilerimize candan teşekkürlerimi sunuyorum ve şehitlerimizin ruhuna okuduğu Kuran-ı Kerim ile Sultan Camii İmamı Ahmet hocamıza, yaptığı dua ile duygularımıza tercüman olan Akhisr Müftüsü Mikail hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

   Daha sonra Manisa'dan birinci sıra milletvekili adayı olan Ahmet Erdoğdu söz aldı. Erdoğdu: " Biz bu ülkede bu insanlara, bu kainata hizmet etmek için mutlaka yürütmeyi elde tutmak gerekmektedir. 1969 yılında başlayan siyasi hareket kısa bir zaman sonra yüzde onları geçerek Saadet Partisi iktidar olmuştur. Bizim dönemlerimizde kapitalizm bitmiştir. Ekonomik modelini kapitalist düşünceye bağlayan bütün ülkelerde ekonomi ciddi şekilde sıkıntılar vardır. Bugün yaşanan krize bizler bir ad taktık, bunun adı küresek kriz değil, medeniyet krizidir. İnşallah mensubu bulunduğumuz medeniyet, kısa bir süre sonra yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye bütün dünyadaki bu krize son verecektir” dedi


#album=00073#

Bu haber 871 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ