Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

Muhsin Yazıcıoğlu, Vefatının 1. Yıldönümünde Akhisar da Anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu, Vefatının 1. Yıldönümünde Akhisar da Anıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

     Kahramanmaraş taki Helikopter Kazasında Hayatını Kaybeden Büyük Birlik Lideri Muhsin Yazıcıoğlu nun Ölümünün 1. Yıl Dönümü Anısına lokma hayrı yapıldı.

İlçe Başkanı Nurettin İbaş ve yönetim kurulu üyeleri gün boyu gelen misafirlere ilgi gösterdiler.

Yazıcıoğlu nun bir dava ve gönül adamı olduğunu dikkat çeken İbaş, "O Türk İslam dünyasında hep mazlumların ve Allah dostlarının yanında yer aldı. O kendini vatanına, milletine ve dinine adamıştı. 40 yıllık siyasi mücadelesi bununla geçti. Yazıcıoğlu, katıldığı bir mitinginde, Bir saniyesine bile hâkim olamadığımız için hayatta fırıldak olmaya gerek yok. Dik duracağız, doğru söyleyeceğiz ve düz yürüyeceğiz. Bunu yaparken de sağımızda, solumuzda, arkamızda, önümüzde kim varmış diye bakmayacağız. Tek başımıza da kalsak, inandığımız davada, doğru bildiğimiz yolda dik yürüyeceğiz. demişti." şeklinde konuştu.


     Yazıcıoğlu nun şahadet sürecini en ince noktasına kadar inerek aydınlatıp, bir neticeye erdirmek istediklerini dile getiren Akhisar BBP İlçe Başkanı Nurettin İbaş, "Yazıcıoğlu nun davasını ve misyonunu ebediyete kadar sürdürmek istiyoruz. O nun hayali olan milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmek için çalışacağız." dedi.


#album=00085#

Yazıcıoğlu için döktürülen lokmadan faydalanan tüm vatandaşlar dualarını eksik etmediler.




Bu haber 910 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ