Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

22-03-2024 16:03 Kategori: Siyaset | Bölge: MANİSA

İYİ Partili Akhisar Belediye Başkan Adayı Doğan, seçim çalışmalarını merkezde sürdürdü

İYİ Partili Akhisar Belediye Başkan Adayı Doğan, seçim çalışmalarını merkezde sürdürdü
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Yollarına İYİ Parti çatısı altında tek başına devam ettiklerini ifade eden Doğan; “İYİ Parti olarak Akhisar’da seçime hür ve müstakil olarak giriyoruz. Başta tüm yalan ve yanlı haberlere itibar etmeyin. Tüm seçmenlerden İYİ Parti tabanına bunu yeniden ifade ediyorum. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi."

İYİ Partili Doğan, seçim çalışmalarını merkezde sürdürdü

İYİ Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ali Doğan, Ragıpbey 16 Sokak esnaf ziyareti, Cumhuriyet Havuzlu Kahveler ve Ring Yolu üzerinde bulunan kahve ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yollarına İYİ Parti çatısı altında tek başına devam ettiklerini ifade eden Doğan; “İYİ Parti olarak Akhisar’da seçime hür ve müstakil olarak giriyoruz. Başta tüm yalan ve yanlı haberlere itibar etmeyin. Tüm seçmenlerden İYİ Parti tabanına bunu yeniden ifade ediyorum. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Akhisar’ın Ragıpbey Mahallesi 16 Sokak üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Doğan, esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Buradaki esnafları tek tek ziyaret eden Doğan, seçim sürecinde kendilerine destek istedi.

 

 

Akhisar’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde akşam saatlerinde ziyaretlerine devam eden Doğan, Havuzlu Kahveler civarında vatandaşlar ile bir araya gelen Doğan, “Akhisar’ın tüm mahallelerinde vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Mahallelerimizin birçok eksiklerini tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dertlerini dinliyoruz. İYİ Parti iktidarında bizler betona değil, insana yatırım yapacağız. Tüm eksiklikleri gidereceğiz. Akhisar’da seçimi kazandığımızda tüm halkın belediye başkanı olacağız. Biz betona değil, insana yatırım yapacağız. Sosyal bir belediye olacağız. Kimseyi ayırmayacağız, taraflı olmayacağız” dedi.



Bu haber 550 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ