Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

20-06-2018 12:16 Kategori: Siyaset

Bakırlıoğlu; "İş Dünyasının Sorunlarına Çözüm İçin Geliyoruz"

Bakırlıoğlu;
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile birlikte 2.Sıra Milletvekili Adayı A.Vehbi Bakırlıoğlu ve 6.Sıra Milletvekili Adayı Hayriye Hacet'in ziyaret ettikleri Akhisar Genç İş Adamları Derneği'nde başkan Özkan Kalın ve yönetim kurulu ile bir araya geldiler. "

Haber Akhisar

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile birlikte 2.Sıra Milletvekili Adayı A.Vehbi Bakırlıoğlu ve 6.Sıra Milletvekili Adayı Hayriye Hacet'in ziyaret ettikleri  Akhisar Genç İş Adamları Derneği'nde başkan Özkan Kalın ve yönetim kurulu ile bir araya geldiler.

Karşılıklı görüş alış verişi yapılan toplantı da Akhisar'ın iş ve ticaret potansiyelini etkileyen sorunlar hususu masaya yatırıldı. Sorunların çözümü için doğru adresin CHP olduğunu belirten Özel ve Bakırlıoğlu, genç girişimcilere 200 Bin TL'ye kadar faizsiz kredi olanağı ve 5 yıllık gelir vergisi muafiyeti getirileceği müjdesini verdi. Bakırlıoğlu, Akhisar'ımız, Manisa'mız ve en önemlisi Türkiye'mizin refahı için gerekli çabayı göstereceklerini vurguladı.

Bakırlıoğlu;
Bakırlıoğlu;
Bakırlıoğlu;
Bakırlıoğlu;
Bakırlıoğlu;
Bakırlıoğlu;



Bu haber 965 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ