Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Kültür Sanat

Mayıs Kültür-Sanat Tiyatro Grubu Anadolu Sanhesi'nde

Mayıs Kültür-Sanat Tiyatro Grubu Anadolu Sanhesi'nde
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Mayıs Kültür- Sanat Tiyatrosu, Akhisar Sanat Derneği 2. Karma Sanat Sergisi çerçevesinde dün gece saat 21:00’de Akhisar Sanat Derneği binasında tiyatro gösterisi, şiir ve türkü sunumu gerçekleştirdi.

Geceye, çoğunluğunu diğer tiyatro gruplarının oluşturduğu sanat severler katıldı. Gece başlangıcında Mayıs Kültür- Sanat Tiyatrosu kurucuları Cüneyt Ulugün ve Murat Kızıltaş gece ile ilgili konuşma yaptı.  Akhisar’da sanatın bir kenara itildiğini ve  Akhisar Belediyespor’a tercih edildiğini dile getiren Cüneyt Ulugün ve Murat Kızıltaş: “ Akhisar Sanat Derneği Başkanı Ercan Yaren’e, inadına sanat dediği için,  Anadolu Sahnesi ile bizleri tanıştırdığı için, tiyatro gurubu olarak bizi buraya çıkarıp bu onuru bize yaşattığı için kendisine teşekkür ediyoruz. “ dediler. Gecede Mayıs Tiyatrosu ekibinden Cüneyt Ulugün, Murat Kızıltaş, Suat Can Şenel ve Gökçe Senger gecede skeçlerle, şiir dinletileriyle, türkü ve şarkılar ile sanat karmasından oluşan bir gece yaşattılar.

Gece sonunda konuşan Akhisar Sanat Derneği Başkanı Ercan Yaren: “ Burada 2. sergimizi açtık. Açılış kokteyline  bir çok kişi katılıyor. Ancak daha sonra sergimiz unutulup gidiyor. İşte bizde bunu engellemek için, sergimizin unutulmayıp gündemde kalması için 5 gün boyunca dernek binamızda çeşitli etkinlikler düzenledik.

Her sergimizi açışımızda seneye daha güzelini ve büyüğünü açmayı hedefliyoruz. Ancak Akhisar'da sanata yeterince destek olmadığı için her yıl şartlarımız daha elverişsiz daha kötü bir duruma gelmektedir.  Önümüzdeki yıl da sergi açıcağız. Eğer bu şekilde devam ederse ilerde kirayı ödeyemeceğimiz için belki bir tarlada, belki bir harabede sergimizi açacağız. Fakat her ne olursa olsun  elimizden gelenin en iyisi yaparak sergilerimizi açmaya devam edeceğiz..  Geceye katılan herkese çok teşekkür ediyorum. ” dedi.


#album=00188#

Bu haber 1377 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Kültür Sanat HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ