Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

27-10-2023 13:33 Kategori: Siyaset

Yenişehirlioğlu, Adalet ve Hukuk Sistemi Toplantısına Katıldı

Yenişehirlioğlu, Adalet ve Hukuk Sistemi Toplantısına Katıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Kurtuluş Savaşı'nda milletimizin gösterdiği kahramanlık ve cesaret örneği ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti'mizin 100. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız."

Haber Akhisar

Kurtuluş Savaşı'nda milletimizin gösterdiği kahramanlık ve cesaret örneği ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti'mizin 100. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız.

100 yıl önce aziz milletimiz her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen bağımsızlığına kavuşabilmek için; kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla giriştiği Kurtuluş Savaşını büyük bir zaferle neticelendirmiştir.

2200 yıllık bir devlet geleneği ve büyük bir medeniyet tasavvuru üzerine inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti; bu topraklar üzerinde yaşayan vatandaşlarımızın her bir ferdinin aynı haklara sahip, ortak bir geçmişi ve geleceği paylaşan, tasada ve kıvançta bir olarak gören, kucaklayıcı ve kapsayıcı bir telakkiye sahiptir. Vatan, bayrak ve mukaddesatı uğruna hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve her türlü zorluğa göğüs geren Milletimizin kahraman evlatları, tarihinin her döneminde insanlığa barış, huzur, güven ve umut olmuştur. Bu sebeple Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sadece kendi vatandaşlarının değil aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki bütün mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağıdır.

Biz de; bu toprakları vatan yapan ecdadımızdan aldığımız ilhamla, girdiğimiz her mücadeleyi başarıyla sonuçlandıracak özgüvene, dirayete, azme, kabiliyete sahip olduğumuzdan şüphe etmiyoruz. Ülkemizi daha nice başarılarla, daha nice ilklerle tanıştırarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ülkemizi zirveye çıkartmakta kararlıyız.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında; hiçbir gücün, hiçbir kirli senaryonun Türkiye’yi kutlu yürüyüşünden alıkoymasına izin vermeyeceğiz. Köklü tarihimizden, kadim değerlerimizden aldığımız güçle; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ‘Türkiye Yüzyılı’ hedeflerimiz doğrultusunda 85 milyon bir ve beraber olarak, ülkemizi büyütmek ve daha da geliştirmek için gayretlerimizi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; değerli hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.



Bu haber 215 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ