Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

21-12-2023 12:57 Kategori: Güncel

Mahalle Muhtarının Hayalini Büyükşehir Gerçek Yaptı

Mahalle Muhtarının Hayalini Büyükşehir Gerçek Yaptı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da İzmir-Balıkesir arasında bağlantıyı sağlayan Orhan İlker Caddesi’nde orta refüjde aydınlatma çalışması başlattı."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da İzmir-Balıkesir arasında bağlantıyı sağlayan Orhan İlker Caddesi’nde orta refüjde aydınlatma çalışması başlattı. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan aydınlatma çalışması nedeniyle memnuniyetini paylaşan Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak, “Bu aydınlatmalar benim hayalimdi. Aydınlatmalarla şehre giriş daha modern, daha estetik bir görünüm kazanıyor “dedi.

Akhisar’da, İzmir-Balıkesir arasında bağlantıyı sağlayan Orhan İlker Caddesi’nde (21 Sokak)  orta refüjde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından aydınlatma çalışması yapılıyor. Yürütülen çalışmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya,  Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak birlikte inceledi. 

Çalışmanın durumu hakkında bilgi verdi

Yürütülen çalışma hakkında teknik bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya,”Toplam 2 bin metrelik güzergahta, 60 adet çift kollu ve Kırkağaç kavşağında 15 adet tek kollu aydınlatma direğinin montajı tamamlanarak ardından kablo döşeme çalışmalarına başlayacağız. Kablo bağlantılarının tamamlanmasının ardından aydınlatmalarımızı aktif hale getirerek Akhisar ilçemizin giriş yoluna ışıl ışıl bir görünüm kazandıracağız ”dedi.

Modern bir görünüm kazanacak

Başlatılan aydınlatma çalışmasının hayali olduğunu belirten Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak,” Bu yol birçok şehirle bağlantısı olan bir yol. Bir süredir yol karanlıktı. Cengiz başkanıma bir toplantıda bu yolu dile getirdim. Çok kısa sürede çözüm odaklı bir çalışma yapıldı.  Bu aydınlatmalar benim hayalimdi. Bu aydınlatmalarla şehre giriş daha modern, daha estetik bir görünüm kazanıyor. Cengiz başkana ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun “dedi.

Şehrin görünümüne değer katacak

Aydınlatma çalışmasının şehrin görünüm değerine önemli katkı sağlayacağını belirten MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal,”Şehrimizin değerine görünüm olarak yüzde yüz bir katkı sağladı. Zaten Cengiz başkan, diğer 29 Büyükşehir Belediye Başkanı içerisinde hep ilk yenilikleri yapıyor. Akhisar’ın Gölmarmara tarafı süper oldu.  Otoban gibi bir yol yaptı. Bu yol da Akhisar’ımız için çok iyi olacak. İlçeye çok değer katacak. Allah, Cengiz başkanımızdan razı olsun. 2024 yerel seçimlerinde de Cengiz başkanıma bu hizmetlerin karşılığı ödenecek ”dedi.

Mahalle Muhtarının Hayalini Büyükşehir Gerçek Yaptı
Mahalle Muhtarının Hayalini Büyükşehir Gerçek Yaptı
Mahalle Muhtarının Hayalini Büyükşehir Gerçek Yaptı
Mahalle Muhtarının Hayalini Büyükşehir Gerçek Yaptı



Bu haber 154 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ