Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

07-08-2023 09:03 Kategori: Siyaset

İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Yönetiminden 14 Kişi İstifa Etti

İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Yönetiminden 14 Kişi İstifa Etti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"İYİ Parti Akhisar İlçe yönetiminde bulunan 14 isim istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz’ın baskıcı, ayrıştırıcı ve ötekileştirici tutumunu öne süren 14 kişilik heyet yazılı bir basın açıklaması yaptı."

Haber Akhisar

İYİ Parti Akhisar İlçe yönetiminde bulunan 14 isim istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz’ın baskıcı, ayrıştırıcı ve ötekileştirici tutumunu öne süren 14 kişilik heyet yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Değerli Akhisarlı Hemşehrilerimiz, İYİ Parti Üyeleri ve saygıdeğer Delegelerimiz…

30.12.2022 tarihinde kongremizden sonra İYİ Parti Yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri olarak sizlere ‘’… Delegemizden aldığımız yetki ve sorumluluk ile sizleri en iyi şekilde temsil edecek ve partimizi Yapılacak seçimlerde başarıya taşımak için çalışacağız” demiştik.

Kongre sonrasında verdiğimiz söz doğrultusunda İlçe Başkanı Sayın Halil Korkmaz’ın baskıcı, ayrıştırıcı ve ötekileştirici tutumuna rağmen, çalıştık, çabaladık.

Bu süreçte Metin Aksoy, Emel Aslan, Fatih Demir, Ayla Yılmaz arkadaşlarımız görevlerinden istifa etmek zorunda kaldı.

Mevcut Yönetim olarak, öz eleştiri yaptığımızda Bir once ki Akhisar İlçe Seçimleri sonuçlarını incelediğimizde oy oranının hedeflerimizin gerisinde kaldığını gördük. Divan kurulunda yer alan görüşmelerde yapılan eleştiri ve Önerileri Dikkate almak yerine “az olsun benim olsun, burada başkanın dediği olur” mantığından kopamayan, eleştirileri kabul etmeyen sayın Halil Korkmaz çözüm olarak arkadaşlarımızı divanda yer alan görevlerinden pasifize etmeyi tercih etmiştir.

Divan da yapılan değişikliklerin iç tüzük madde 26’ya aykırılığı İl başkanlığına bildirilmiş Disiplin kurulu kararı ile görevlendirilmeler yenilenmiştir.

- Halil Korkmaz’ın “yeniden başarısızlık” hedefine ortak olmamayı tercih ettik

(Yeterli olmamakla birlikte) yaşanan sürecin sonunda, Yaklaşan yerel seçimleri de göz önünde bulundurarak, şahsi hırslardan arınmış, ülkesinin yarınlarını düşünen değerli arkadaşlarım ile aldığımız ortak karar neticesinde Sayın Halil Korkmaz’ın “yeniden başarısızlık” hedefine ortak olmamayı tercih ettik.

Bizler yeni bir ilçe yönetiminin önünü açabilmek adına; Ebru Çelik, Esengül Pehlivan, Oktay Kara, A.Sefa Uslu, Halil Akaydın, İbrahim Dinçer, Ali Ferliler, Necati Turan, Naci Ecoğlu, Cafer Yüce, Hasan Hüseyin Saraç, Alim Çelik, Elif Kara, Arzu Akaydın, İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulundan istifa ediyor, göreve devam eden değerli arkadaşlarımızı aynı hassasiyeti göstermeye başarının önünü açmaya davet ediyor, aksi halde ilk başarısız sonuçların ve gelecek 5 yıllık süreçte Akhisar için vebalin omuzlarında olacağını hatırlatıyoruz. Kamu oyuna saygılarımızla.



Bu haber 476 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ