Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

24-10-2019 14:21 Kategori: Güncel

Halk Eğitimi Merkezinden “Kan Ver Bir Hayatta Sen Kurtar Kampanyası”

Halk Eğitimi Merkezinden “Kan Ver Bir Hayatta Sen Kurtar Kampanyası”
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Akhisar Kızılay Derneği Başkanlığı ile ortaklaşa 30 Ekim 2019 Çarşamba günü Soğuk Tulumba Mevkisi olarakta adlandırılan Şeyhisa Mahallesi 91.sokak No:13’te bulunan Halk Eğitimi Merkezi Binasında tüm halka açık Kan Bağışı Kampanyası düzenleyecektir."

Haber Akhisar

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Akhisar Kızılay Derneği Başkanlığı ile ortaklaşa 30 Ekim 2019 Çarşamba günü Soğuk Tulumba Mevkisi olarakta adlandırılan Şeyhisa Mahallesi 91.sokak No:13’te bulunan Halk Eğitimi Merkezi Binasında tüm halka açık Kan Bağışı Kampanyası düzenleyecektir. Kan bağışı yapıldığı gün bağış için gelenlere lokma ikramı da yapılacaktır.

Kurum Müdürü Süleyman ERDEM: İdareci arkadaşlarım, Kızılay Derneğimiz, Okul Aile Birliğimiz, Öğretmen ve Usta Öğretici desteği ile bir çok etkinliğin bir arada yapılacağı ve gelen misafirlerimize lokma ikramının da yapılacağı Kan Bağışı Kampanyamıza katılımınız bizleri ve bir çok hastamızı memnun edecektir. Unutmayın verilen her bir ünite kan bir can kurtarabilir. Bizlerde Halk Eğitimi Merkezi ailesi olarak bu konuda Halkımız ile birlikte bir farkındalık oluşturmak adına böyle bir bağış kampanyası düzenlemenin uygun olacağını düşündük. 30 Ekim Çarşamba günü tam gün sürecek olan kampanyamıza Halkımızın yoğun katılımını bekliyoruz. Kampanyamıza destek olan tüm kurum ve kişilere şimdiden teşekkür ediyoruz.



Bu haber 774 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ