Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

24-06-2020 16:02 Kategori: Güncel

Güzgülü Akhisarlı Muhtarlarla Buluştu

Güzgülü Akhisarlı Muhtarlarla Buluştu
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ilçe programı kapsamında Akhisarlı muhtarlar ile bir araya geldi."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ilçe programı kapsamında Akhisarlı muhtarlar ile bir araya geldi.

Akhisar ilçesinde gerçekleştirilen muhtar görüşmelerinde Güzgülü'ne Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Ali Aybars Özbilgin de eşlik etti. Heyet ilk olarak kırsal mahalle muhtarları ile Meclis Üyesi Doğan Ensivri'nin iş yerinde bir araya geldi. Muhtarlar, kendilerine gösterilen ilgi ve destek dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti. Büyükşehir Belediyesi heyeti daha sonra Akhisar Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İhsan Gümüş'ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Hashoca Mahalle Muhtarı Akın Kara, Gökçeahmet Mahalle Muhtarı Muhammet Özdemir, Sünnetçiler Mahalle Muhtarı Ceyhun Kılınç, Dereköy Mahalle Muhtarı Ertan Kaçar yer aldı. Muhtarların istek ve taleplerinin görüşüldüğü programda, Büyükşehir heyeti ilçede hayata geçirilen yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette muhtarların talepleri ve şikayetleri de dinlendi.

Güzgülü Akhisarlı Muhtarlarla Buluştu
Güzgülü Akhisarlı Muhtarlarla Buluştu



Bu haber 3783 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ