Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

04-12-2023 08:57 Kategori: Siyaset

Füzün, Akhisar İçin Büyük Hayallerini Paylaştı

Füzün, Akhisar İçin Büyük Hayallerini Paylaştı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, yerel radyo istasyonu Radyo Metronom'un konuğu olarak Akhisar'la ilgili düşüncelerini ve projelerini paylaştı."

Haber Akhisar

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, yerel radyo istasyonu Radyo Metronom'un konuğu olarak Akhisar'la ilgili düşüncelerini ve projelerini paylaştı. Füzün, Akhisar'da doğup büyüdüğünü, evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu belirterek, Akhisar’a olan bağlılığını ve sevgisini vurguladı.

Açıklamasında, insanların her zaman daha iyi ve güzel şeylere ulaşmak istediğini, kendisinin de Akhisar için bu yönde hayaller kurduğunu ifade etti. Füzün, siyasetin bir parçası olarak insanları mutlu etme yollarını aradığını ve Akhisar'ı mevcut durumundan daha iyi bir seviyeye taşımak için çalıştığını söyledi.

Akhisarlılara yakışır bir refah ve hizmet seviyesini hayal ettiğini dile getiren Füzün, bu amaçla siyasete atıldığını ve İlçe Başkanlığı görevinin kendisine verildiğini açıkladı. Görev süresince karşılaştığı zorlukları göğüslediğini ve her zaman Akhisar'a hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti.

Eğer Akhisar halkı kendisine bu şansı verirse, hem kendi hayatını hem de Akhisar'ı güzelleştirip refaha ulaştırmak istediğini söyleyen Füzün, belediyeciliğin sadece projelerle sınırlı kalmaması gerektiğine inandığını ifade etti. Akhisar'ın hükümet tarafından seçilmesi durumunda, güçlü bir vekil ve grup başkan vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun desteğiyle Akhisar'ın daha iyi bir şehir olacağına inandığını vurguladı.

Fatih Füzün'ün bu açıklamaları, yerel siyasetteki hedeflerini ve Akhisar'a olan bağlılığını göstermesi açısından dikkat çekiciydi. Kendisinin Akhisar için hayal ettiği projeler ve vizyon, yerel halkın ve siyasi çevrelerin ilgisini çekmeye devam ediyor.



Bu haber 193 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ