Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

31-03-2023 08:43 Kategori: Güncel

Büyükşehir'den Ziraat Odasına Tebrik Ziyareti

Büyükşehir'den Ziraat Odasına Tebrik Ziyareti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Akhisar Ziraat Odası başkanını ziyaret ederek, yakın zamanda tamamladıkları seçimlerin sonuçlarının üreticilere hayırlı olmasını diledi."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Akhisar Ziraat Odası başkanını ziyaret ederek, yakın zamanda tamamladıkları seçimlerin sonuçlarının üreticilere hayırlı olmasını diledi. Oda başkanlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Usta, Büyükşehir Belediyesi olarak tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik projelere önem verdiklerini, bu noktada ziraat odalarıyla da işbirliğine hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, geçtiğimiz ay genel kurul sürecini tamamlayan ziraat odasını tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Usta, genel kurul sonrası göreve seçilmelerinden dolayı oda başkanını tebrik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik projelere önem verdiklerini belirten Usta, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde üreticilerimize yönelik hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu noktada sivil toplum kuruluşu konumunda olan ziraat odalarımızın, tarım müdürlüklerimizin, çiftçi malları koruma başkanlıklarının görüşlerine ve işbirliğine de değer veriyoruz. Bu yıl kırsal kalkınmaya yönelik hizmetlerimize 122 milyon TL gibi ciddi bir bütçe ayırdık. Üretimin değerini biliyor ve üreticimize imkanlarımız doğrultusunda destek oluyoruz” dedi.



Bu haber 457 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ