Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-02-2022 16:34 Kategori: Güncel

Büyükşehir'den Arabacıbozköy'e Yeni HİS Göleti

Büyükşehir'den Arabacıbozköy'e Yeni HİS Göleti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Kırsal Mahallelerdeki üreticilere destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalara aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'a bağlı Arabacıbozköy Mahallesi'nde yeni hayvan içme suyu göleti kazandırdı."

Haber Akhisar

Kırsal Mahallelerdeki üreticilere destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalara aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'a bağlı Arabacıbozköy Mahallesi'nde yeni hayvan içme suyu göleti kazandırdı. Göletin mahalle için önemine değinen Mahalle Muhtarı Özcan Demirer, Başkan Cengiz Ergün ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti.

Kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, hayvan içme suyu göletlerine bir yenisini daha ekledi. Üreticilere sağladığı destekleri gelen talepler doğrultusunda gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'a bağlı Arabacıbozköy Mahallesi'ne hayvan içme suyu göleti kazandırdı. Mahallede bulunan hayvanların sulamasının yapılacağı gölette, üreticilerin tarımsal sulama anlamında tanker ve tarallarını doldurmaları da sağlanacak. Göletin, mahallede bulunan üreticiler için oldukça önemli olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Özcan Demirer, "Köyde bulunan hayvanların otlak zamanında sulanması ve evlerin önünde bahçe sulamalarında tanker vasıtasıyla bu göleti kullanacağımızı düşünüyorum. Yapılan bu çalışma için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve tüm ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Üreticilerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde üreticilerin yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta ise, "Tarımsal devamlılığının sağlanması için kurumumuzun elinde bulundurduğu imkanlar dahilinde bu zorlu dönemlerde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirebilmek için üreticilerimizin yanında bulunarak onlara destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir’den Arabacıbozköy’e Yeni HİS Göleti
Büyükşehir’den Arabacıbozköy’e Yeni HİS Göleti
Büyükşehir’den Arabacıbozköy’e Yeni HİS Göleti
Büyükşehir’den Arabacıbozköy’e Yeni HİS Göleti
Büyükşehir’den Arabacıbozköy’e Yeni HİS Göleti



Bu haber 544 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ