Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

06-11-2023 09:00 Kategori: Güncel

Büyükşehir'den Akhisar'a Eğitim Ziyareti

Büyükşehir'den Akhisar'a Eğitim Ziyareti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim birimlerinin etkin bir şekilde hizmet vermesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Akhisar’da eğitim birimlerine ziyaret gerçekleştirdi. "

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim birimlerinin etkin bir şekilde hizmet vermesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Akhisar’da eğitim birimlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Manisa il genelinde Büyükşehir Belediyesi eğitim hizmet birimlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesini sağlamak amacıyla ziyaretlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda ziyaretlerine devam etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar, Halk Eğitim Şube Müdürü ve MABEM Müdürü Serap Gücüyen, Akhisar’ı ziyaret ederek burada ilk olarak MABEM idareci ve öğretmenleriyle toplantı gerçekleştiren Büyükşehir heyeti, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Büyükşehir heyeti, idareci, öğretmen, veliler ve öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi temennisinde bulundu. Eğitim hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesi amacıyla ilçe ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi.

Büyükşehir’den Akhisar’a Eğitim Ziyareti
Büyükşehir’den Akhisar’a Eğitim Ziyareti
Büyükşehir’den Akhisar’a Eğitim Ziyareti
Büyükşehir’den Akhisar’a Eğitim Ziyareti



Bu haber 162 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ