Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

29-11-2017 16:02 Kategori: Güncel

Büyükşehir’den Akhisar Pazarcılar Odası’na Ziyaret

Büyükşehir’den Akhisar Pazarcılar Odası’na Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Halis Satılmış, Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral’a ziyarette bulundu."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Halis Satılmış, Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral’a ziyarette bulundu. Hal esnafının gerçekleştirdiği hayra da katılan Daire Başkanı Halis Satılmış, esnaflara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda hal esnafı ve pazarcılar ile sık sık bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Halis Satılmış, Akhisar’da hal personelinin gerçekleştirdiği hayra katıldı. Daire Başkanı Halis Satılmış daha sonra Akhisar Hal Sorumlusu Görgün Seyfi ile birlikte Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral’a ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Mustafa Güral, birlikte yapılabilecek çalışmalarla daha faydalı olunabileceğini belirtti. Oda Başkanı Güral’a Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Daire Başkanı Halis Satılmış, hal esnafı ve pazar esnafının sorunları ile yapılabilecek ortak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Daire Başkanı Halis Satılmış, hal esnaflarına ziyarette bulunmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

Büyükşehir’den Akhisar Pazarcılar Odası’na Ziyaret
Büyükşehir’den Akhisar Pazarcılar Odası’na Ziyaret



Bu haber 1237 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ