Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

17-12-2021 15:33 Kategori: Güncel

Büyükşehir, Akhisar Çamönü’nden Konuk Ağırladı

Büyükşehir, Akhisar Çamönü’nden Konuk Ağırladı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi Muhtarı Yusuf Künel ve Çamönü Ertuğrul Özçubukçu Ortaokulu okul idarecilerini ağırladı. Ziyarette mahalleye yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi Muhtarı Yusuf Künel ve Çamönü Ertuğrul Özçubukçu Ortaokulu okul idarecilerini ağırladı. Ziyarette mahalleye yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi Muhtarı Yusuf Künel, Çamönü Ertuğrul Özçubukçu Ortaokulu Okul Müdürü Fatih Tukmak ve Müdür Yardımcısı Sedat Kaplan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Daire Başkanı Ergün Aksoy ve şube müdürleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan ve ağırlanan Çamönü Mahallesi heyeti, gösterilen yakın ilgi nedeniyle memnuniyetlerini ilettiler. Ziyarette, Çamönü Mahallesi’ne yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu. Mahalle muhtarı ve okul idarecileri, hizmetleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ve selamlarını ileterek ayrıldılar.

Büyükşehir, Akhisar Çamönü’nden Konuk Ağırladı
Büyükşehir, Akhisar Çamönü’nden Konuk Ağırladı



Bu haber 664 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ