Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

30-09-2020 11:53 Kategori: Güncel

ATSO’dan MHP Ziyareti

ATSO’dan MHP Ziyareti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete ATSO’dan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu,"

Haber Akhisar

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete ATSO’dan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Tınazlı. Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaoğlan, Meclis Kâtip Üyesi Cengiz Özdemir, Meclis Üyesi Mütsel Karausta, Meclis Üyesi Orhan Çolak ve Disiplin Kurulu Başkanı Ali Osman Alkuş katılırken MHP İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Ahmet Namal, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer hazır bulundular.

Başkan Namal Ülkemizin de tüm Dünya’da olduğu gibi pandemiden dolayı zor günler geçirdiğini ancak bu zor günlerinde kurallara uyup, birlik ve beraberlik içerisinde olup psikolojik ve ekonomik desteklerle atlatılabileceğini belirtti. Bu konuda ve daha başka konularda ATSO ile ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını belirterek ATSO’nun ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu söyleyip ziyaretçilere teşekkür etti.

 ATSO Başkanı Erdayıoğlu’da birlik ve beraberlik olduktan sonra ülkemizin ve şehrimizin aşamayacağı engel olduğunu düşünmediğini söyleyip tüm parti temsilcileri ile Akhisar’ın menfaatleri konusunda her zaman birlikte hareket ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerini belirterek misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

ATSO’dan MHP Ziyareti
ATSO’dan MHP Ziyareti
ATSO’dan MHP Ziyareti



Bu haber 3517 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ