Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

18-07-2023 16:22 Kategori: Güncel

Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı'nı Çok Beğendi

Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı'nı Çok Beğendi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisar’da 35 bin metrekarelik alanda bulunan Şehit Necdi Şentürk Parkı’nda başlattığı yenileme çalışmaları geçtiğimiz haftalarda tamamlandı."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisar’da 35 bin metrekarelik alanda bulunan Şehit Necdi Şentürk Parkı’nda başlattığı yenileme çalışmaları geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. 7’den 77’ye tüm Akhisarlıların uğrak noktası haline gelen Şehit Necdi Şentürk Parkı, vatandaşların da büyük beğenisini kazandı. Parkın eski haline göre daha ferah ve nezih bir yer haline geldiğini belirten vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde daha yaşanılabilir şehirler hayata geçirmek amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını geçtiğimiz haftalarda tamamlamıştı. Mevcut ağaçların korunarak yeni ağaçların dikildiği projede zaman, içerisinde yıpranan donatı alanları ile üstyapı da baştan aşağıya yenilendi. Gecesi ve gündüzüyle yepyeni bir görünüme kavuşan Akhisar Şehit Necdi Şentürk Parkı, Akhisarlıların uğrak noktası haline geldi. 7’den 77’ye parkta bol bol vakit geçiren Akhisarlılar, parkta rahat bir nefes alma imkanı da buldu. Eski haline göre daha ferah, modern ve nezih bir hal aldığını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yapılan hizmet nedeniyle teşekkür ettiler.

Mehmet Haşlaker: Park çok güzel oldu. Cengiz Başkan sağ olsun çok güzel park yaptı. Ufak tefek eksiklikler var onlar da yerine getiriliyor. Ben zaten aşağı yukarı 60 yıldır buradayım. Benim mahalle burası. Cengiz Başkan geldiğinde kendisiyle de görüşüyoruz. Şahane bir park.

Canan Demiröz: Ben eski halini biliyorum buranın. Bu kadar bakımlı değildi. Yıllardır aynıydı. Ama şu an ben de ilk defa geliyorum. Yapım aşaması süresince kapalıydı her yer. Çok beğendim. Bütün Akhisarlılar adına teşekkür ediyorum yetkililere. Böyle güzel bir alan sundukları için. Çok hoşuma gitti. Kapıdan girdiğimizde serinletme direklerini ilk defa gördüm bir parkta. Gerçekten şaşırtıcı, modern bir park olmuş. Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Böyle bir alan sunduğu için Akhisarlılara.

Ömer Faruk Ceylan: Parkta oyun oynadım, gezdim, dolaştım. Park çok iyi. Fıskiyesi var, her şeyi var çok iyi. Cengiz Başkanım sizi çok seviyorum. Allah tuttuğunuzu altın etsin.

Müfide Ceylan: Çok güzel olmuş. Uzun zamandır gelmedim ben Akhisar’a. Çok beğendim, çok değişmiş, çok güzel olmuş, çok gelişmiş, çok büyümüş. Gezilecek yerleri çok güzel, temiz olmuş, ferah olmuş. Işıklandırmalar çok güzel olmuş. Çok teşekkür ederim Cengiz Başkan’a.

Ege Şenkuş: Yeni taşındım ama gayet güzel park. Sabahımız, akşamımız burada geçiyor. Gayet güzel bir park. Teşekkür ederiz her şey için. Yaptıkları emeklere saygı duyuyoruz. Bize bu imkanları sundukları için de teşekkür ederiz. Hepsinin ellerinden öpüyoruz.

Oğuzhan Karakaş: Açık alanlar çok fazla. Gerçekten etrafa baktığımızda çok fazla açıklık alan var. Bu alanlarda çimlere de zarar vermeden antrenman yapabiliyoruz. Yerler dümdüz. Etraftaki kafeler bakımından da insanlar ailesiyle gelip oturabiliyor. Benim annemler de akşamları gelip oturabiliyor. Ben de yanların top oynayabiliyorum. Aydınlatması da çok güzel. Ben bu parkı gerçekten çok yararlı buluyorum. Çeşmeler var, çocuklar oynuyor, gerçekten de başarılı bir iş olmuş. Ben kendisinden memnunum. Bizim evin önündeki yolu da yapmışlardı. Ben Belediye’nin orada oturuyorum. Akhisar’a sahip çıkılması güzel bir duygu.

Fırat Değirmenci: Çok beğendik. Her akşamüzeri buradayız. İşten çıktıktan sonra geliyoruz. Gayet iyi, memnunuz şu anda. Daha önce göleti tercih ediyorduk. Şehir dışında olması sebebiyle şimdi şehir içinde diye burayı tercih ediyoruz. Parkı da beğeniyoruz. Öncelikle çocuklar için çocuk oyun grupları çok güzel. Akabinde oturma alanlar olsun hem çocuklar için hem büyükler için gayet iyi. Teşekkür ediyorum. Böyle yatırımların daha fazla yapılmasını istiyoruz. Gayet de başarılı kendisi. Teşekkürler.

Behiye Değirmenci: Bu park Akhisar’ımız için çok iyi oldu. Özellikle ulaşım anlamında bir sıkıntımız olmuyor. Yürüyüş mesafesinde olduğu için çocukla gelebiliyoruz. Çok iyi oldu. Büyük ve ferah. Eskisine göre daha ferah. Önceden biraz daha tenhaydı. Ama artık bütün insanlarımız da rahatlıkla gelip burada dinlenebilip, çocuklarıyla eğlenebileceği bir yer. Bence güzel oldu. Değişim olması çocuklar açısından da bizim açımızdan da iyi oldu. Rahatlıkla oturabiliyoruz günün her saatinde. Önceden böyle değildi. Hep hareketli. İnsanlar çekinmeden gelebiliyor. Gençler olsun, aileler olsun gelebiliyorlar, biz seviyoruz.

Müge Kılıçaslan: Beğendik, oğlumun da çok hoşuna gitti. Oyun alanları çok güzel. Kum parkı özellikle çok güzel. Güvende oluyor burada. İstediği gibi koşturuyor. Ben de oturabiliyorum. Memnun kaldık. Aradığımız her şey var. Kafeler var, oyun alanları var.

Kenan Alkır: Düşünenlerin yüreğine sağlık, yapanların ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Önceden böyle bir faaliyet yoktu. Yürüyüş yolları var. Oturma yerleri önceden çok kısıtlıydı. Şimdi çok güzel olmuş, teşekkür ederiz. Yüreğine sağlık, başarılarının devamını diliyorum.

Ahmet Ubuz: Güzel olmuş. Özellikle serinletici fıskiyeler süper olmuş. Parkı ben eski çocukluğumdan da bilirim. Burada yaşamıyoruz, ailemiz burada yaşıyor. Çok keyifli, nezih kibar bir yer olmuş. Bence ailecek herkesin gelebileceği çok nezih bir yer olmuş. Ben eski halini de bildiğim için çok güzel bir yer olduğunu düşünüyorum. Eline sağlık belediyenin. Sadece bu park değil, ben tatil için geldim, gölete falan da gidiyorum. Akhisar bayağı değişim içinde. Umarım çalışmalar bu şekilde sürer. Gayet keyifli, güzel bir yer olmuş Akhisar.

Ali Saygın: Çok güzel olmuş. Daha önce gölete gidiyorduk. Şu anda göletten arkadaşları da görmeye başladık. Birinci parkımız burası olacak gibi gözüküyor. Oyun gruplarını sevdik. Çocuklara değişik geldi bayağı. Yeşil alanlar bayağı güzel düşünülmüş. 

Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi
Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi
Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi
Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi
Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi
Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi
Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi
Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi
Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi
Akhisarlılar Şehit Necdi Şentürk Parkı’nı Çok Beğendi



Bu haber 315 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ