Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

18-08-2021 10:51 Kategori: Güncel

Akhisar’da Kurtuluş Günlerine Özel 5 Büyük Konser

Akhisar’da Kurtuluş Günlerine Özel 5 Büyük Konser
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediyesi, Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştireceği konserlerin takvimini açıkladı."

Haber Akhisar

Akhisar Belediyesi, Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştireceği konserlerin takvimini açıkladı. 30 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında Gölet konser alanında gerçekleşecek konserlerde Zeynep Bastık, Melek Mosso, Hüsnü Arkan, Ceylan Ertem, Mor ve Ötesi ile Gazapizm Akhisar’da sahne alacak.

Akhisar halkına hem moral olmak hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı ile 6 Eylül Akhisar’ın kurtuluş gününü doyasıya kutlayacaklarını belirten Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Kültür ve sanat çıtasını Akhisar’da yine yükselttik. Akhisar’ımızın kurtuluş günü etkinlikleri çerçevesinde, birbirinden değerli sanatçılar 30 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında şehrimize gelerek sizlerle buluşacak. Sakın kaçırmayın.”

30 Ağustos Pazartesi Zeynep Bastık, 2 Eylül Perşembe Melek Mosso, 4 Eylül Cumartesi Ceylan Ertem, 5 Eylül Pazar Mor ve Ötesi, 6 Eylül Pazartesi günü ise Gazapizm konseri ile Akhisarlılar unutulmaz konserlerin tadına varacak.



Bu haber 576 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ