Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

28-11-2019 12:03 Kategori: Güncel

Akhisar'a Yeni Duraklar

Akhisar'a Yeni Duraklar
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı durak yenileme çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni durak montajlarını gerçekleştiriyor."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı durak yenileme çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni durak montajlarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Akhisar'da Bahçeşehir koleji önü ve TOKİ konutları önünde ihtiyaç duyulması üzerine yeni durak montajları yapıldı.

İl genelinde kullanım ömrü tamamlanan otobüs duraklarının yenileriyle değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde de yeni durakların montajını gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında Akhisar Bahçeşehir Koleji önünde ve TOKİ konutları önünde yeni ve modern durakların montajı gerçekleştirildi. Vatandaşların kullanımına sunulan yeni duraklar, modern görünümüyle de tam not aldı. Montajı yapılan duraklar vatandaşları kışın yağışlardan, yazın da sıcaktan ve güneşten koruyacak.

Akhisar’a Yeni Duraklar
Akhisar’a Yeni Duraklar
Akhisar’a Yeni Duraklar
Akhisar’a Yeni Duraklar



Bu haber 879 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ