Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

04-03-2022 15:44 Kategori: Güncel

Akhisar Oryantiring Türkiye Şampiyonası Yolunda

Akhisar Oryantiring Türkiye Şampiyonası Yolunda
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediyesi Spor Kulübü Oryantiring Takımı ve Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Gençlik Spor kulüpleri 5 - 6 Mart 2022 tarihlerinde Alanya'da yapılacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2. kademe yarışması için yola çıktı."

Haber Akhisar

Akhisar Belediyesi Spor Kulübü Oryantiring Takımı ve Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Gençlik Spor kulüpleri 5 - 6 Mart 2022 tarihlerinde Alanya'da yapılacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2. kademe yarışması için yola çıktı.

Oryantiring Baş Antrenörü Özgür Morbel; bir şehir, iki kardeş takım olarak yürüttüğümüz çalışmalar ile Akhisar'lı gençlerimize hem spor yaptırıyoruz hem de geleceklerine dair meslek seçimi noktasında kazanımlar elde etmelerine gayret ediyoruz. Milli Savunma Üniversitesi Subay ve Astsubay programları, Polis Koleji ve Polis Meslek Y.O ile Beden Eğitimi Spor Fakültelerine girebilme kapılarını sporcularımıza aralamış oluyoruz.

Oryantiring Antrenörleri Muammer İnan ve Fehmi Yaman ile sezon başında oluşturduğumuz yeni bir ekip ile mücadele edeceğiz. Zeytin Denilince Akhisar, Akhisar Denilince Fair-play ile anılan bir takım oluşturmanın haklı gururunu yaşayıp, yaşatacağız dedi.

Ulaşım desteği sağlayan Belediye Başkanı Sayın Besim Dutlulu' ya, desteklerinden dolayı Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Sayın Ekrem Kayserili'ye, Akhisar Zeynep Gülin Öngör Spor Kulübü Başkanı sayın Nazan Bahar'a teşekkür ediyoruz.

Oryantiring Kafilesi Akhisar Belediyesi önünde takım fotosu çekilerek, Alanya'ya hareket etti.

Akhisar Oryantiring Türkiye Şampiyonası Yolunda
Akhisar Oryantiring Türkiye Şampiyonası Yolunda



Bu haber 784 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ