Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

31-01-2022 13:23 Kategori: Güncel

Akhisar Halkı Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyor

Akhisar Halkı Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz” projesi başlatıldı. Proje 81 İlin tüm camilerinde gerçekleştirilecek olup Akhisar ve mahallelerde bulunan tüm camilerde de uygulanacak. "

Haber Akhisar

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz” projesi başlatıldı. Proje 81 İlin tüm camilerinde gerçekleştirilecek olup Akhisar ve mahallelerde bulunan tüm camilerde de uygulanacak.

Aile fertlerinin, bilhassa çocukların cami ve cemaatle namaz bilinci kazanmalarına katkı sağlanması projenin öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

Proje kapsamında yıl boyunca Akhisar’da ki tüm camilerde her Perşembeyi Cumaya bağlayan gece yatsı namazı öncesi Yasin-i Şerif okunup sohbet, tövbe – istiğfar ve hatim duası yapılacak.

Projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, “ Camilerimiz kadınıyla erkeğiyle yaşlısıyla genciyle geçmişten günümüze bütün Müslümanları aynı çatı altında bir araya getirmiştir. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin cami ve namaz sevgisini kazanmalarını sağlamak; aile içi sevgi, saygı ve huzuru artırmak amacıyla Akhisar’da bulunan tüm aile fertlerinin katılım sağlayabileceği, 'Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz' projesi başlıyor. Bu vesileyle tüm halkımızı her Perşembe akşamı camilere bekliyoruz.” diye konuştu.

Akhisar Halkı Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyor
Akhisar Halkı Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyor



Bu haber 648 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ