Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

08-04-2021 09:00 Kategori: Güncel

Öksüz ve Yetimlere Bayramlık Sevinci Yaşatılacak

Öksüz ve Yetimlere Bayramlık Sevinci Yaşatılacak
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi tarafından 3 yıldır uygulanan ve hayırseverlerin büyük destek verdiği ''Akhisar'da Bulunan Öksüz ve Yetimlere Bayramlık Sevinci Yaşatalım'' kampanyası bu yıl da devam edecek."

Haber Akhisar

Akhisar Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Akhisar Şubesi tarafından 3 yıldır uygulanan ve hayırseverlerin büyük destek verdiği ''Akhisar'da Bulunan Öksüz ve Yetimlere Bayramlık Sevinci Yaşatalım'' kampanyası bu yıl da devam edecek.

Kampanyaya destek vermek isteyen hayırseverler Ramazan ayı boyunca müftülük veya din görevlileri aracılığıyla yardımlarını ulaştırabileceklerdir.

Hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini belirten Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu: “ Yetim bir Peygamberin ümmeti olarak bugün de yetim, öksüz, ve kimsesiz çocuklara bayram sevinci yaşatmak üzere yolla çıktık. Hayırseverlerimizin desteğiyle geçtiğimiz yıl 380 yetim ve öksüz kardeşimize bayram sevinci yaşattık. Öksüz ve yetimlere destek olmak ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçlayan projemizde bu yıl, daha fazla öksüz ve yetimin gönlüne dokunabilmeyi hedefliyoruz. Bu noktada hayırseverlerimizin desteğini beklediğimizi belirtmek istiyorum.  . Bizler inanıyoruz ki Rabbimizin lütfu, Peygamberimizin emaneti olan yetimlerimiz gülerse dünya güler. Biz onları sevindirir, gönüllerini hoşnut edersek, Rabbimiz de bizi hoşnut kılacak ve sevindirecektir." ifadelerini kullandı.

Akhisar’da Öksüz ve Yetimlere Bayramlık Sevinci Yaşatılacak



Bu haber 1939 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ