Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

30-06-2020 08:03 Kategori: Güncel

Erdayıoğlu’na Akhisarspor Ziyareti

Erdayıoğlu’na Akhisarspor Ziyareti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisarspor ATSO’ya konuk oldu. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda Nisan ayında meydana gelen Yönetim Kurulu Başkanı değişikliği dolayısıyla başkanlığa gelen Mehmet Ali Erdayıoğlu’nu Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kuloğlu ziyaret etti. "

Haber Akhisar

Akhisarspor ATSO’ya konuk oldu. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda Nisan ayında meydana gelen Yönetim Kurulu Başkanı değişikliği dolayısıyla başkanlığa gelen Mehmet Ali Erdayıoğlu’nu Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kuloğlu ziyaret etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, ATSO Meclis Başkanı Yardımcısı Niyazi Edremit, Meclis Katip Üyesi Cengiz Özdemir ve ATSO Eski Meclis Başkan Vekili Ertuğrul Akın’ın hazır bulundukları ziyarette Başkan Erdayıoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Karabulut’a teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette pandemi dolayısıyla sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak hareket edildi. Akhisarspor hakkında bilgi veren Akhisarspor Kulübü Başkanı Fatih Karabulut, Süper Lig için umutlu olduklarını dile getirerek destek istedi. Öte yandan Akhisar ekonomisi hakkında konuşan taraflar daha iyi bir Akhisar için fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret sonunda Başkan Karabulut, Başkan Erdayıoğlu’na Akhisarspor’un 50. yıl hatıra madalyonunu hediye etti.

Erdayıoğlu’na Akhisarspor Ziyareti
Erdayıoğlu’na Akhisarspor Ziyareti
Erdayıoğlu’na Akhisarspor Ziyareti



Bu haber 3794 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ