Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

12-07-2019 14:15 Kategori: Güncel

Akhisar’da Büyükşehir Çok Yakın

Akhisar’da Büyükşehir Çok Yakın
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların iş ve işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde yapabilmeleri amacıyla Akhisar Belediyesi içerisinde irtibat bürosu açtı."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların iş ve işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde yapabilmeleri amacıyla Akhisar Belediyesi içerisinde irtibat bürosu açtı. Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünün yanı sıra Akhisar gibi büyük ilçelerde bu şekilde irtibat bürosu kurulması için pilot uygulama başlattıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, amaçlarının vatandaşların zaman kaybetmeden hem ilçe belediyesi, hem de Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iş ve işlemlerini kolaylıkla yapmaları olduğunu vurguladı.

Vatandaşların Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iş ve işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için önemli çalışmalara imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Belediyesi içerisinde irtibat bürosu kurdu. Nüfus yoğunluğu fazla olan ilçelerde uygulanabilecek projenin pilot olarak başladığı ilçelerde vatandaşlar, Akhisar Belediyesi içerisinde Manisa Büyükşehir Belediyesini görmekten mutlu olduklarını ifade etti. Kurulan irtibat bürosunda Büyükşehir Tahsilat, MASKİ Tahsilat, Numarataj ve Çözüm Merkezi birimlerinin yer aldığı belirtildi. Vatandaşların iş ve işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde yapabilmeleri için uygulamanın hayata geçirildiği belirtilirken, vatandaşın da uygulamadan memnun olduğu gözlendi.

Akhisar’da Büyükşehir Çok Yakın
Akhisar’da Büyükşehir Çok Yakın
Akhisar’da Büyükşehir Çok Yakın
Akhisar’da Büyükşehir Çok Yakın
Akhisar’da Büyükşehir Çok Yakın



Bu haber 700 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ