Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

08-04-2024 18:32 Kategori: Ekonomi | Bölge: MANİSA

Akhisar Ticaret Odası, Akhisar Ticaret Kart’ını tanıttı

Akhisar Ticaret Odası, Akhisar Ticaret Kart’ını tanıttı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmeti olan Akhisar Ticaret Kart’ın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Karaoğlan yaptığı açıklamada; Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayının son günlerinde, milli ve manevi değerleri barındıran dinimizin en anlamlı ve müstesna günlerinden olan Mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluğunun yanında, üyelerimizi Akhisar Ticaret Kart ile tanıştırmanın mutluluğunu da yaşıyoruz."

 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Akhisar Ticaret Kart’ı tanıttı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmeti olan Akhisar Ticaret Kart’ın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Sami Karaoğlan yaptığı açıklamada;

 

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayının son günlerinde, milli ve manevi değerleri barındıran dinimizin en anlamlı ve müstesna günlerinden olan Mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluğunun yanında, üyelerimizi Akhisar Ticaret Kart ile tanıştırmanın mutluluğunu da yaşıyoruz.

 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz arasındaki ticareti arttırmak, yerel markalarımız arasındaki işbirliğini desteklemek en önemli önceliklerimizden biridir.

Bu sebeple üyelerimiz arasındaki işbirliğinin arttırılmasında büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz Akhisar Ticaret Kart’ı hayata geçirdik. Bu kart üyelerimize birçok alanda avantajlar sağlamasının yanında, üyelerimizin işletmelerinin bilgilerinin bulunduğu birer fatura kartı olarak ta kullanılabilmelerini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu kart ile üyelerimize aralarında yapacakları avantajlı alışverişlerin yanında, tüm Türkiye’de yaptığımız ve yapacağımız anlaşmalar ile konaklama, restoran, seyahat, sağlık gibi şehir dışına çıktıklarında ihtiyaç duydukları alanlarda da destek olmayı hedefliyoruz. Akhisar Ticaret Kart’ın avantajlarını öğrenmek için ww.akhisarticaretkart.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu kartın hayata geçmesinde emeği geçen ATSO Yönetim Kurulu Üyelerimize, ATSO Meclis Üyelerimize ve tabi ki ATSO Üyeleri ile memleketimizin gelişimine katkı sunan herkese teşekkür eder, Akhisar Ticaret Kart’ın odalarımıza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim.

 

Bu duygu ve düşünceler ile tüm İslam âleminin, hemşerilerimizin ve Akhisar iş dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize, ulusumuza ve tüm dünyaya sağlık, barış, huzur getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramımız Mübarek olsun; dedi.



Bu haber 319 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Ekonomi HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ