Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

26-03-2024 18:21 Kategori: Eğiitim | Bölge: MANİSA

BAŞKAN DUTLULU'DAN MAHALLELERE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU'DAN MAHALLELERE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI MÜJDESİ
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, yeni dönemde ilçeye kazandıracakları mahalle kreşi ve sağlık ocaklarının müjdesini verdi. "

O MAHALLELERE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, yeni dönemde ilçeye kazandıracakları mahalle kreşi ve sağlık ocaklarının müjdesini verdi.

 

Akhisar’da hayata geçirdiği başarılı hizmetleri ile ilçeye değer katan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kente kazandıracakları yeni hizmetler için Akhisar halkının desteğini istedi. Bu seçimin bir hizmet yarışı olduğunun altını çizen Başkan Dutlulu, çok çalışacaklarının sözünü vererek hangi siyasi görüşten olursa olsun hizmet için tüm Akhisarlıların oyuna talip olduğunu dile getirdi.

ÇOCUKLARIMIZA VE AİLELERİNE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TEK TEK TUTTUK”

Başkan Dutlulu’nun Akhisar’a kazandırdığı mahalle kreşleri hizmeti, özellikle çalışan anne ve babalar olmak üzere toplumun tüm kesimi tarafından beğeni topluyor. Yeni dönemde Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Hacıishak Mahallelerinde de kreş hizmeti vereceklerini müjdeleyen Başkan Dutlulu, “2019 yılında Akhisar’daki çocuklarımıza ve ailelerine verdiğimiz sözleri tek tek tuttuk. Şimdi yeniden söz veriyoruz; mahalle kreşlerimizin sayısını arttıracağız.

 

CUMHURİYET, ATATÜRK VE HACIİSHAK MAHALLESİNE YENİ KREŞ

Efendi, Seyitahmet ve Hürriyet Mahallelerimizde başarıyla hayata geçirdiğimiz mahalle kreşlerimize yenilerini ekliyoruz. Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Hacıishak Mahallelerimize birer mahalle kreşi kazandıracağız. Modern ve temiz sınıfları bulunan, miniklerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı kreşleimizde müzik resim, yabancı dil, boyama ve türlü oyunlarla çocuklarımız eğlenerek öğrenecek, anne ve babalar da gönül rahatlığıyla işlerine gidebilecekler. Normal kreşlerin ücretleri pahalıyken belediye kreşlerimiz işçimizin, emekçisine uygun olarak hizmet vermeye devam edecek” dedi.

“YAPTIĞIMIZ GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZ İŞLERİN TEMİNATIDIR”

“2019 yılında söz verdiğimiz Seyitahmet Mahallesi Sağlık Ocağı’nı halkımızın hizmetine sunduk. Şimdi sıra Ulucami ve Cumhuriyet Mahallelerimizde” diyerek sözlerine başlayan Başkan Besim Dutlulu, sağlık yatırımları ile ilgili bilgiler verdi.

Kentin önemli eksikliklerinden sağlık alanında da girişimde bulunacaklarını belirten Başkan Dutlulu, Cumhuriyet Mahallesi ve Ulucami Mahallesi’ne birer sağlık ocağı kazandıracaklarının müjdesini verdi. Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet ve proje üretmeye devam ediyoruz. Diğerleri gibi insanlara hayal satmıyoruz. Halkımızı dinliyor ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Yaptığımız güzel işler yapacağımız işlerin teminatıdır.

ULUCAMİ VE CUMHURİYET MAHALLELERİNE YENİ SAĞLIK OCAKLARI

Vatandaşlarımızın daha kaliteli ve konforlu imkanlarla sağlık hizmetlerine kavuşması için başlatacağımız bu proje Sağlık Bakanlığı’nın Aile Sağlığı Merkezi kriterlerine uygun olarak gerçekleşecek. Mahalle halkı, merkeze gelmeye ihtiyaç duymadan kendi mahallesinde sağlık ihtiyaçlarını gidermiş olacak. 5 yıllık görev süremizde birçok kez bu proje üzerine yoğunlaştık. Çalışmalarımız belli bir noktaya geldi. İnşallah ikinci dönemimizde bu hizmetleri de şehrimize kazandıracağız.” dedi.



Bu haber 68 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Eğiitim HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ