Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

26-03-2024 11:10 Kategori: Spor | Bölge: MANİSA

Manisa BBSK’dan Karaçor Mersin’den Altın Madalya ile Döndü

Manisa BBSK’dan Karaçor Mersin’den Altın Madalya ile Döndü
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası Mersin Erdemli’de düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Eren Karaçor, Genç Erkekler 50 metre Ateşli tüfek finalinde Türkiye Birincisi olarak organizasyonu altın madalya alarak, Türkiye şampiyonu oldu."

Manisa BBSK’dan Karaçor Mersin’den Altın Madalya ile Döndü

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası Mersin Erdemli’de düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Eren Karaçor, Genç Erkekler 50 metre Ateşli tüfek finalinde Türkiye Birincisi olarak organizasyonu altın madalya alarak, Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2024 faaliyet programında yer alan Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası Kupası Mersin Erdemli Atış Poligonunda gerçekleştirildi. Sıralama atışlarını ilk iki sırada tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Eren Karaçor ve Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Spor Kulübü Baver Akgün, finalde altın madalya için yarıştılar. Final atışlarında başarılı olan Manisa Büyükşehir Belediye sporcusu Eren Altın madalya kazanırken, Baver Akgün gümüş madalya, Recep Koçak bronz madalyanın sahibi oldu.    

 



Bu haber 224 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ