Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

26-03-2024 11:52 Kategori: Siyaset | Bölge: MANİSA

Ömer İşci'den Ulucami Mitinginde Gövde gösterisi

Ömer İşci'den Ulucami Mitinginde Gövde gösterisi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

" ÖMER İŞÇİ'NİN ULUCAMİ MİTİNGİNDE DEV KALABALIK Akhisar, yaklaşıķ iki haftadır Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi'nin kortej yürüyüşlerini ve mitinglerini konuşuyor. Yerel seçimler öncesi Akhisar'da bulunan esnaf ziyaretlerine devam eden belediye başkan adayı, akşamları iftar programlarının ardından düzenlenen kortej yürüyüşü ve mitinglerle çalışmalarına devam ediyor.   KORTEJ YÜRÜYÜŞLERİNE VE MİTİNGLERE KATILIM HER GEÇEN GÜN ARTIYOR Cumhur İttifakının seçim çalışmaları kapsamında başkan adayına destek olmak amacıyla başlattığı kortej yürüyüşleri Akhisarlılardan büyük ilgi gördü. Ömer İşçi'ye destek olmak amacıyla yürüyüşlere katılan binlerce vatandaş miting alanlarına Akhisar sokaklarında yürüyerek İşçi ile beraber gidiyor. İşçi'yi destekleyen halk dün akşam gerçekleştirilen Ulu Camii Mahalle mitinginde yine sokaklara döküldü. Dev kalabalık tarafından karşılanan İşçi'ye AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer eşlik etti. Mitingde konuşma yapan Hızlı ve İşçi önceki dönem tamamlanan ve yönetim değişikliği nedeniyle yarım kalan projeleri gündeme getirirken, yapılması planlanan yeni hizmetler hakkında da vatandaşları aydınlattı.   AKHİSAR'DA MUHALEFETİN KORTEJSİZ, SESSİZ SEÇİM SÜRECİ KONUŞULUYOR Akhisar'da Cumhur İttifakının dev kalabalık eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşleri ve mitingleri konuşulurken, muhalefet partinin seçim çalışmalarındaki sessizliği dillere düştü. Seçim çalışmaları kapsamında kortej yürüyüşleri düzenleyemeyen muhalefetin mitinglerine de katılımın az olması Akhisar'da seçim heyecanını artırdı.    "

 ÖMER İŞÇİ'NİN ULUCAMİ MİTİNGİNDE DEV KALABALIK

Akhisar, yaklaşıķ iki haftadır Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi'nin kortej yürüyüşlerini ve mitinglerini konuşuyor.

Yerel seçimler öncesi Akhisar'da bulunan esnaf ziyaretlerine devam eden belediye başkan adayı, akşamları iftar programlarının ardından düzenlenen kortej yürüyüşü ve mitinglerle çalışmalarına devam ediyor.

 

KORTEJ YÜRÜYÜŞLERİNE VE MİTİNGLERE KATILIM HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Cumhur İttifakının seçim çalışmaları kapsamında başkan adayına destek olmak amacıyla başlattığı kortej yürüyüşleri Akhisarlılardan büyük ilgi gördü. Ömer İşçi'ye destek olmak amacıyla yürüyüşlere katılan binlerce vatandaş miting alanlarına Akhisar sokaklarında yürüyerek İşçi ile beraber gidiyor.

İşçi'yi destekleyen halk dün akşam gerçekleştirilen Ulu Camii Mahalle mitinginde yine sokaklara döküldü. Dev kalabalık tarafından karşılanan İşçi'ye AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer eşlik etti. Mitingde konuşma yapan Hızlı ve İşçi önceki dönem tamamlanan ve yönetim değişikliği nedeniyle yarım kalan projeleri gündeme getirirken, yapılması planlanan yeni hizmetler hakkında da vatandaşları aydınlattı.

 

AKHİSAR'DA MUHALEFETİN KORTEJSİZ, SESSİZ SEÇİM SÜRECİ KONUŞULUYOR

Akhisar'da Cumhur İttifakının dev kalabalık eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşleri ve mitingleri konuşulurken, muhalefet partinin seçim çalışmalarındaki sessizliği dillere düştü. Seçim çalışmaları kapsamında kortej yürüyüşleri düzenleyemeyen muhalefetin mitinglerine de katılımın az olması Akhisar'da seçim heyecanını artırdı.

 

 



Bu haber 253 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ