Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

26-03-2024 19:27 Kategori: Siyaset | Bölge: MANİSA

BAŞKAN DUTLULU, ROMAN VATANDAŞLARA YÖNELİK HAYATA GEÇİRİLEN PROJELERİ İNCELEDİ

BAŞKAN DUTLULU, ROMAN VATANDAŞLARA YÖNELİK HAYATA GEÇİRİLEN PROJELERİ İNCELEDİ
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Roman vatandaşların eğitim ve iş bulma konularında yaşadıkları sorunlara yönelik çözüm üretmek amacıyla Kayalıoğlu Mahallesinde hayata geçirdikleri Çocuk ve Kadın Evi ile Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu atölyelerini inceledi."

BAŞKAN DUTLULU, ROMAN VATANDAŞLARA YÖNELİK HAYATA GEÇİRİLEN PROJELERİ İNCELEDİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Roman vatandaşların eğitim ve iş bulma konularında yaşadıkları sorunlara yönelik çözüm üretmek amacıyla Kayalıoğlu Mahallesinde hayata geçirdikleri Çocuk ve Kadın Evi ile Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu atölyelerini inceledi.

Akhisar’daki Roman vatandaşlar için eğitim ve iş bulma konusunda yaşadıkları sorunları çözmeye yönelik Kayalıoğlu Mahallesinde hayata geçirilen Çocuk ve Kadın Evi ile Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu projeleri tamamlandı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Belediyesi Kayalıoğlu Hizmet Binası İçerisinde yer alan atölyeleri yerinde inceledi.

Başkan Dutlulu’ya ziyarette ROMACTED Program Kolaylaştırıcısı Hatice Çetinkaya ve Akhisar Eşitlik ve Roman Derneği'nin yöneticileri, Kayalıoğlu Mahalle Muhtarı Armağan Ağdanlı  ve mahalle sakinleri de eşlik etti. Başkan Dutlulu, atölyeleri tek tek gezerek yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyaret sonrasında konuşan Başkan Dutlulu hayata geçirilen projenin önemine değinerek şunları ifade etti; “Avrupa Konseyi tarafından desteklenen Romacted Programı ile Roman vatandaşlarımıza yönelik hayata geçirdiğimiz Kayalıoğlu Meslek Edinmeyi Destekleme Kursu ile Kayalıoğlu Çocuk ve Kadın Evi’ni ziyaret ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Akhisar’ımıza ve Roman vatandaşlarımıza hayırlı olsun ”dedi.

 

 

 

 

 

 

 



Bu haber 54 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ