Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

26-03-2024 12:31 Kategori: Kültür Sanat | Bölge: MANİSA

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Evliliğe hazırlanan çiftlerin yükünü hafifletmek için harekete geçtiklerini belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Düğün Salonu projesiyle gençleri büyük bir maliyetten kurtaracaklarını ve onlara destek olacaklarını söyledi. "

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

Evliliğe hazırlanan çiftlerin yükünü hafifletmek için harekete geçtiklerini belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Düğün Salonu projesiyle gençleri büyük bir maliyetten kurtaracaklarını ve onlara destek olacaklarını söyledi.

 

“Her şeyin en iyisine layık olan Akhisar halkımıza, en mutlu günlerinde en güzel hizmeti vereceğiz” diyerek sözlerine başlayan Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akhisar Belediye Başkanı Adayı Besim Dutlulu, yeni dönemde hayata geçirecekleri düğün salonu projesi hakkında bilgiler verdi.

 

Görev süresi boyunca özellikle genç kesime hitap edecek çeşitli projeleri ile gençlerin takdirini kazanan Başkan Dutlulu, ikinci beş yılda da gençlerin yanında olmaya devam edeceğini söyledi. Eğitimden spora, istihdamdan sosyal konulara pek çok alanda hayata geçirilecek projeler ile gençlerin geleceğine yönelik önemli adımlar atacaklarını belirten Başkan Dutlulu, yeni belediye düğün salonları projesi ile evliliğe hazırlanan vatandaşlara destek olacaklarını ifade etti.

“HALKIMIZIN DERTLERİNE DERMAN OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Dutlulu, şöyle konuştu; “Akhisar her geçen gün büyüyor. Maliyetlerimiz, harcamalarımız her geçen gün artıyor. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar da herkes tarafından biliniyor. Tabi bu süreçte evlilik maliyetleri de oldukça artmış durumda. Hal böyleyken, yeni evlenecek çiftlerimize destek olmak için kollarımızı sıvadık. Yeni düğün salonu projemiz ile dünya evine girecek genç çiftlerimiz düğünlerini çağın gereksinimlerine uygun ve şık şekilde inşa edeceğimiz yeni, modern ve ferah mekanlarda yapabilecek. Tüm halkımızın faydalanacağı yeni düğün salonu en kaliteli hizmeti sunacak ve asgari ücretle geçinen bir vatandaşımızın ekonomisini zorlamayacak. Her zaman dediğimiz gibi halkımızın ihtiyaçlarını dinleyerek, onların dertlerine derman olmak için çalışacağız” dedi.



Bu haber 289 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Kültür Sanat HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ