Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

16-06-2023 15:05 Kategori: Güncel

Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor

Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Ragıpbey mahallesinde gerçekleştirdiği ızgara temizliği ile vatandaşların yağışlı havalarda yaşadığı sıkıntıya son verdi."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Ragıpbey mahallesinde gerçekleştirdiği ızgara temizliği ile vatandaşların yağışlı havalarda yaşadığı sıkıntıya son verdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde vatandaşların yağışlardan olumsuz yönde etkilenmesini engellemek amacıyla yağmur suyu ızgara temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar’ın Ragıpbey mahallesinde tıkalı olan noktalar tespit edilerek temizlendi. Yürütülen temizlik çalışmalarını Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Murat İpek de yerinde inceledi. Yağışlı havalarda su birikintileri oluşmaması için çalışmalara devam eden MASKİ, ekipleri yağmur suyu ızgaralarının temizliğini özenle yürüterek vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli her türlü önlemi alıyor.

Mahalleli çalışmalardan memnun

Ragıpbey Mahalle Muhtarı Özlem Özcan, “Mahallemizde yürütülen çalışmalardan ötürü öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de anlık yağışlarla karşı karşıya kakılıyoruz bu nedenle mahallemizin bazı bölgelerinde bir takım sıkıntılar yaşıyorduk. Sağ olsun MASKİ ekipleri bu noktaları belirleyerek sıkıntıları ivedi bir şekilde giderdi. Mahallelimiz yürütülen çalışmalardan çok memnun emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor
Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor
Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor
Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor
Yağmursuyu Izgaraları Temizleniyor



Bu haber 508 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ