Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

27-03-2018 14:57 Kategori: Güncel

Topluca’nın İçme Suyu Sorunu Çözüldü

Topluca’nın İçme Suyu Sorunu Çözüldü
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Topluca Mahallesi’ne yeterli içme suyu ulaştırmak amacıyla başlattığı 4 kilometrelik hat iyileştirme çalışmalarını tamamlayarak mahallenin içme suyu sorununu çözdü. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Topluca Mahallesi’ne yeterli içme suyu ulaştırmak amacıyla başlattığı 4 kilometrelik hat iyileştirme çalışmalarını tamamlayarak mahallenin içme suyu sorununu çözdü. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ortaya çıkan alt yapı ihtiyaçlarının çözümü için yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Topluca Mahallesi’ne de yeterli içme suyu temin etmek amacıyla başlattığı 4 kilometrelik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını tamamladı. Mevcut sondajın yetersiz gelmesi nedeniyle mahallede bulunan yedek sondaja terfi hattı bağlantısı ve pompa değişimi yapılarak mahallelinin ihtiyacını karşılayacak yeterli su temin edildi. Şebeke bağlantısı yenileme işlemi sayesinde, Topluca Mahallesi’nin içme suyu ihtiyacı tamamen ortadan kaldırılarak vatandaşlara kaliteli, kesintisiz ve sağlıklı su temin edildi.

“MASKİ, bizi suya kavuşturdu”

Topluca Mahalle Muhtarı Eyüp Sabri Kaçan, “Uzun yıllar su konusunda çok sıkıntı çektik. Mahallemiz günden güne genişlemeye başladığı için sondajımız yetersiz gelmeye başladı. Mahalleli aynı anda suyu kullanamıyordu. Bir evde su akarken diğer evde su kesintisi yaşanıyordu. MASKİ yetkilileri sıkıntımıza kayıtsız kalmayarak mahallemizde çalışma yaptı. Sağolsunlar titizlikle çalışarak bizi suya kavuşturdular. MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Topluca’nın İçme Suyu Sorunu Çözüldü
Topluca’nın İçme Suyu Sorunu Çözüldü
Topluca’nın İçme Suyu Sorunu Çözüldü
Topluca’nın İçme Suyu Sorunu Çözüldü
Topluca’nın İçme Suyu Sorunu Çözüldü



Bu haber 1134 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ