Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

02-05-2023 11:48 Kategori: Güncel

Şeyhisa Mahallesine İlave Yağmur Suyu Hattı

Şeyhisa Mahallesine İlave Yağmur Suyu Hattı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda meydana gelebilecek su taşkınlarına karşı önlem almak adına Akhisar ilçesine bağlı Şeyhisa mahallesinde ilave yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdi. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda meydana gelebilecek su taşkınlarına karşı önlem almak adına Akhisar ilçesine bağlı Şeyhisa mahallesinde ilave yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağışlı havalarda vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yağmur suyu döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçesine bağlı Şeyhisa mahallesinde ilave yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapıldı. Taşkın sorunu yaşanan bölgede yapılan çalışma ile vatandaşlar rahat bir nefes alacak.

Çalışma ile bölgedeki taşkınlar son bulacak

Mahalle muhtarı Zafer Kara, “Merkezi konumda bulunan mahallemizde yağışlı havalarda sürekli su birikintileri ve taşkınlar meydana geliyordu. Bu durum ulaşım ve yaya trafiği açısından da problemler yaşatıyordu. MASKİ ekipleri, bu sıkıntıyı çözmek adına ilave yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdi. İnşallah bölgedeki taşkınlar son bulacak. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Amacımız ihtiyaçlara hızlı bir şekilde cevap verebilmek”

Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, “İl genelinde yaşanan sıkıntılara çözüm getirebilmek adına olsa ekiplerimiz müdahalelerini gerçekleştiriyor. Akhisar ilçemizin merkezi konumunda bulunan Şeyhisa mahallemizde de yağışlı havalar sonrasında taşkınlar meydana geliyordu. Sorunu tespit ettik ve ilave yağmur suyu hattı yapılması gereken noktada çalışma gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına il genelindeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Şeyhisa Mahallesine İlave Yağmur Suyu Hattı
Şeyhisa Mahallesine İlave Yağmur Suyu Hattı
Şeyhisa Mahallesine İlave Yağmur Suyu Hattı
Şeyhisa Mahallesine İlave Yağmur Suyu Hattı



Bu haber 388 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ