Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

09-01-2024 12:43 Kategori: Güncel

Özgür Özel, Akhisar Belediyesi'nin Toplu Açılış Törenine Katılacak

Özgür Özel, Akhisar Belediyesi'nin Toplu Açılış Törenine Katılacak
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ulucami Mahallesi Cumartesi Pazarı ve çeşitli yatırım hizmetleri, 12 Ocak Cuma günü Cumartesi Pazarı'nda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreniyle tanıtılacak. "

Haber Akhisar

Akhisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ulucami Mahallesi Cumartesi Pazarı ve çeşitli yatırım hizmetleri, 12 Ocak Cuma günü Cumartesi Pazarı'nda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreniyle tanıtılacak.

Akhisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ulucami Mahallesi Cumartesi Pazarı başta olmak üzere Seyitahmet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi, Seyitahmet Mahallesi Mahalle Kreşi, Cumhuriyet Parkı Kahvaltı Salonu ve Aile Çay Bahçesi gibi yatırımlar ile birlikte, yapımı tamamlanan 4 meydan projesi, 51 kapalı hayır yeri ve çok amaçlı salon, 43 yeni park, karavan parkı ile Çağlak ve Zeytin Kafe için toplu açılış töreni gerçekleştirilecek.

12 Ocak Cuma günü saat 14.30’da Akhisar Cumartesi Pazarında yapılacak olan toplu açılış töreni, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımıyla gerçekleştirilecek.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise yaptığı açıklamada tüm Akhisarlıları Akhisar Belediyesi’nin yaptığı bu büyük hizmetlerin toplu açılışı törenine davet etti.

Başkan Dutlulu ; "Akhisar’da hizmet maratonu devam ediyor.  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenimize tüm halkımızı bekliyoruz. Akhisar’ımıza kazandırdığımız bu güzel eser ve hizmetlerin açılışını halkımız ile birlikte coşkuyla yapacağız” dedi.



Bu haber 157 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ