Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

08-01-2024 08:42 Kategori: Güncel

Hürriyet Mahallesi 396 Sokakta Taşkınlara Karşı Önlem

Hürriyet Mahallesi 396 Sokakta Taşkınlara Karşı Önlem
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi 396 sokakta yağmur suyu hattı ve ızgara imalatı yaptı. Yapılan çalışma ile bölgede yaşayan vatandaşlara sağlıklı ve kullanışlı altyapı temin edilirken, yağışlı havalarda oluşabilecek taşkınlara karşı da önlem alındı. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi 396 sokakta yağmur suyu hattı ve ızgara imalatı yaptı. Yapılan çalışma ile bölgede yaşayan vatandaşlara sağlıklı ve kullanışlı altyapı temin edilirken, yağışlı havalarda oluşabilecek taşkınlara karşı da önlem alındı.  

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ihtiyaç duyulan altyapı hizmetlerini en etkili şekilde ulaştırmak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi 396 sokakta yağmur suyu hattı ve ızgara imalatı gerçekleştirdi. İmalat çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Murat İpek de yerinde takip etti. MASKİ ekiplerince yapılan çalışma sayesinde, bölgede yaşayan vatandaşlara sağlıklı ve kullanışlı altyapı temin edildi. Yağışlı havalarda yaşanabilecek taşkınlara karşı da önlem alındı.

“Bölge için çok önemli bir çalışma”

Hürriyet Mahalle Muhtarı Yakup Dikmen, “Mahallemiz 396 sokakta, yağışlı havalarda su birikintileri meydana geliyordu. MASKİ ekipleri yağmur suyu hattı ve ızgara yapımı öncesinde de gerekli tüm önlemleri alıyordu. Ancak sorunu kökten çözmek adına hat ve ızgara imalatları yapıldı. Yağmurlarda yaşadığımız sıkıntıların artık yaşanmayacağını düşünüyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü yakından ilgilendi ve büyük emek verildi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere özveri gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Hürriyet Mahallesi 396 Sokakta Taşkınlara Karşı Önlem
Hürriyet Mahallesi 396 Sokakta Taşkınlara Karşı Önlem
Hürriyet Mahallesi 396 Sokakta Taşkınlara Karşı Önlem



Bu haber 123 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ