Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

11-09-2023 08:41 Kategori: Güncel

Hacıosmanlar Mahallesinde Foseptik Montajı Tamamlandı

Hacıosmanlar Mahallesinde Foseptik Montajı Tamamlandı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı yatırımıyla çehresini değiştirdiği Akhisar ilçesine bağlı Hacıosmanlar mahallesinde başladığı foseptik montajını da tamamladı. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı yatırımıyla çehresini değiştirdiği Akhisar ilçesine bağlı Hacıosmanlar mahallesinde başladığı foseptik montajını da tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar’ın Hacıosmanlar mahallesinde daha sağlıklı bir çevre için foseptik imalatı yapıldı. 500 kişilik foseptik imalatı yapılan mahallenin farklı bir bölgesinde bir foseptik montajı daha önümüzdeki günlerde yapılacak. Mahallenin 101 Mahalle Projesiyle alt ve üstyapısı da yenilenmişti.

“Cengiz Başkanımız şehrimiz ve ilçemiz için büyük bir şans”

Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımlı, “Cengiz Başkanımız şehrimiz ve ilçemiz için büyük bir şans. Hangi yatırımı istediysek hepsi birer birer yapılıyor. Cengiz Başkanıma çok teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Hacıosmanlar Mahallesinde Foseptik Montajı Tamamlandı
Hacıosmanlar Mahallesinde Foseptik Montajı Tamamlandı



Bu haber 469 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ