Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

28-03-2018 09:19 Kategori: Güncel

Gördes Kaymakamı Ayaz'dan GÖRDER'e Ziyaret

Gördes Kaymakamı Ayaz'dan GÖRDER'e Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Gördesliler derneği yönetimi, derneği ziyarete gelen Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz’a Gördes'in bilinmeyenlerini anlattı. "

Haber Akhisar

Gördesliler derneği yönetimi, derneği ziyarete gelen Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz’a Gördes'in bilinmeyenlerini anlattı. 

Gördeste yaşanan trafik kazasında yaralanarak Akhisar’dan hastanelere kaldırılan hastaları ziyaret eden Gördes kaymakamı Fatih Ayaz gördesliler derneğini de ziyaret ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Gördes belediye başkanı Fatih ayaz derneğin faaliyetlerini medyadan takip ettiğini ve güzel işler yapıldığını belirtti. Ayaz Oldukça önemli sayıda görselsinin yaşadığı Akhisar’da gösterin büyük bir sorumluluk örneği göstererek çalışmalarını sürdürdüğünü görmekten çok memnun oldum. Gördüğüm ve tanıdığı kadar çok iyi arkadaşlardan oluşan bir yönetimimiz var. Kadım 2017 de göreve geldiğin günden beri derneğin birçok etkinlik ve faaliyetine şahit oldum. Bu gün ziyaret edip tanışmak nasip oldu. Bizler gördeste güzel hizmetleri yerine getirirken Akhisar’da Manisa’da ve İzmir’de gördesliler derneğinin olması ve Gördes kültürünü temsil etmesi bizlere mutluluk veriyor. Derneğinizin bundan sonraki proje ve çalışmalarında bizler de elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Dernekler toplum yararına faaliyet gösteren ve yönetimlerinin özverili çalışması gereken sivil toplum kuruluşlarıdır. Lokalinizde fotoğraflarla gördesi tanıtmanız çok güzel” dedi. Bazı fotoğraflar hakkında sorular soran kaymakam Fatih ayaz aldığı bilgilerden sonra Gördes hakkında öğreneceğimiz ve yapacağımız çok şey var diyerek derneğin planladığı faaliyetler hakkında bilgi aldı. 

Görder Başkanı Nadir German kaymakam Fatih ayaza ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek derneğin 2017 yılında yaptığı faaliyetler ve 2018 de yapmayı planladığı çalışmaları anlattı.Akhisarda hemşeri dernekleri platformu olarak önemli çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirten German “ biz şehrin ortak kültürünü oluşturan dernekleriz. Birlikte şehrimize değer katacak çalışmaları birlikte planlıyoruz. İnşallah güzel çalışmalara imza atacağız.”dedi.

Gördes Kaymakamı'ndan Görder'e Ziyaret
Gördes Kaymakamı'ndan Görder'e Ziyaret
Gördes Kaymakamı'ndan Görder'e Ziyaret
Gördes Kaymakamı'ndan Görder'e Ziyaret



Bu haber 1243 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ