Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

08-08-2023 08:47 Kategori: Güncel

Genel Müdür Aslay, Zeytinliova Muhtarını Ağırladı

Genel Müdür Aslay, Zeytinliova Muhtarını Ağırladı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova mahalle muhtarı Gülten Demir’i makamında ağırladı. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallede yapılan ve yapılması planlanan projeler üzerine istişare gerçekleştirildi."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova mahalle muhtarı Gülten Demir’i makamında ağırladı. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallede yapılan ve yapılması planlanan projeler üzerine istişare gerçekleştirildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova mahalle muhtarı Gülten Demir’i makamında ağırladı. Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de hazır bulundu. Ziyarette Zeytinliova mahallesine yapılan ve yapılması planlanan projeler görüşüldü. Muhtar Gülten Demir, mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a teşekkür etti.

“Projeler üretmeye devam edeceğiz”
Genel Müdür Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün önderliğinde tüm ilçelerimizin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Zeytinliova mahallemizde de içme suyu depolarını yeniledik, içme suyu terfi hatlarında yenileme çalışması gerçekleştirdik. Sondaj çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz içme suyu imkanı sunduk. ‘Eşit hizmet’ anlayışıyla 17 ilçemiz için projeler üretmeye ve uygulamaya devam edeceğiz” dedi.



Bu haber 380 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ