Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

03-08-2023 13:26 Kategori: Güncel

Genel Müdür Aslay, Akhisar'daki Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

Genel Müdür Aslay, Akhisar'daki Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Akhisar İlçe Şefliğini ziyaret ederek tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Akhisar İlçe Şefliğini ziyaret ederek tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay Akhisar ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Genel Müdür Aslay’a Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Murat İpek ile de görüşen Aslay, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Çalışmalarımızı sürdürüyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Genel Müdür Aslay, “Bugüne kadar Akhisar ilçemizde altyapıdan üstyapıya, içme suyu depolarının tadilatından sondaj çalışmalarına, dere temizliklerinden ıslah çalışmalarına kadar birçok önemli projeye hayat verildi. 101 ve 154 Mahalle projelerimiz kapsamında birçok mahallemizin alt ve üstyapısını yenileyerek, modern bir görünüme kavuşturduk. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün Gediz ve Bakırçay’ı özlenen günlere kavuşturma hayaline doğru emin adımlarla yürüyor, ilçedeki atıksu arıtma tesisimizi başarıyla işletiyoruz. Vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı içme suyu temini için depolarımızın bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Muhtelif mahallelerde içme suyu, kanalizasyon ve sondaj çalışmalarımız da hız kesmeden devam ediyor” dedi.



Bu haber 501 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ