Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

18-08-2023 08:38 Kategori: Güncel

Başkan Ergün'den Zeytinliova'ya Müjde

Başkan Ergün'den Zeytinliova'ya Müjde
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar İlçesine bağlı Zeytinliova mahallesine yapılması planlanan 32 kilometrelik içme suyu terfi, isale ve şebeke hatlarının müjdesini verdi."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar İlçesine bağlı Zeytinliova mahallesine yapılması planlanan 32 kilometrelik içme suyu terfi, isale ve şebeke hatlarının müjdesini verdi.

Manisalılara temiz ve kesintisiz içme suyu temini noktasında çalışmalarına aralıksız devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova mahallesine yapılması planlanan 32 kilometrelik içme suyu terfi, isale ve şebeke hatlarının müjdesini veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, söz konusu çalışmaların ihale aşamasında olduğunun altını çizdi.

“Zeytinliova sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zeytinliova mahallesinin sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacağını ifade ederek, “Zeytinliova mahallemizde yaşanan en büyük sıkıntılardan biri içme suyu terfi hattındaki patlaklardı. Hayırlısıyla ilgili proje dairemiz ve yatırım dairemiz çalışmalarını tamamladılar. Bunun akabinde de ihale aşamasına kadar geldik. EKAP’tan alınacak olan ihale günü ile inşallah mahallemizin en büyük sıkıntısını gidereceğiz. Yapacağımız 32 kilometrelik içme suyu terfi, isale ve şebeke hatlarıyla birlikte Zeytinliova’ya daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyunu sağlayacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Ergünden Zeytinliovaya Müjde
Başkan Ergünden Zeytinliovaya Müjde
Başkan Ergünden Zeytinliovaya Müjde



Bu haber 493 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ