Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

13-06-2023 09:00 Kategori: Güncel

Başkan Dutlulu'dan Çocuklara Karne Hediyesi

Başkan Dutlulu'dan Çocuklara Karne Hediyesi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, karne heyecanı ve sevinci yaşayacak öğrencilere ücretsiz lunapark giriş bileti dağıtımına başladıklarını açıkladı."

Haber Akhisar

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, karne heyecanı ve sevinci yaşayacak öğrencilere ücretsiz lunapark giriş bileti dağıtımına başladıklarını açıkladı. Akhisar’da çocuklar karne sevincini lunaparkta doyasıya eğlenerek yaşayacak. 

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, 16 Haziran Cuma günü karne alarak yaz tatiline girecek. Akhisar’da da yaklaşık 30 bin öğrenci karne heyecanı yaşayacak. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatlarıyla harekete geçen belediye ekipleri, karne sevinci yaşayacak öğrenciler için kolları sıvadı ve ‘Karnenin Keyfini Lunaparkta Çıkar’ diyerek çocuklara ücretsiz lunapark giriş bileti dağıtımına başladı. Başkan Dutlulu, Cuma günü karnesini alan tüm çocukları Hüsnü Kahraman Kültür Parkı’nda bulunan Akhisar Lunapark’a davet etti.

Karnesini alacak çocuklara jest yapmak istediklerini belirten Başkan Besim Dutlulu,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Bugün itibariyle Akhisarlı öğrencilerimize karne hediyesi olarak ücretsiz lunapark giriş bileti dağıtmaya başladık. Onlara sürpriz yapmak istedik. Bu yaz tatilinde aileleri ile birlikte doyasıya eğlensinler istedik. Halkla ilişkiler Müdürlüğümüze bağlı ekip arkadaşlarımız hem merkezde hem de kırsal mahallelerdeki öğrencilerimize ücretsiz lunapark giriş biletlerini dağıtıyor.

Belediye hizmet binası önü ve Hüsnü Kahraman Kültür Parkı girişindeki bilet dağıtım noktalarından çocuklarımız ücretsiz biletlerini alabilirler. Bunu yanı sıra muhtarlıklarına giderek veya belediyemize gelerek de biletlerini alabilirler. Biz Akhisar Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında olmaya ve onlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Bu haber 383 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ